Modele Ieva Lagūna pastāsta, kā ballējusies kopā ar Leonardo di Kaprio, Gvinetu Paltrovu un citām zvaigznēm (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/ Ieva Laguna

Pasaulslavenā latviešu modele Ieva Lagūna Lauras Saulītes raidījumā "Generation Famous" atminējās kādu pasākumu, kurā piedalījušās vairākas pasaules mēroga zvaigznes.

Modele pastāstīja, ka ballīti rīkojis "liels, ietekmīgs biznesmenis". 

"Tur bija Leonardo di Kaprio, Keita Mosa, Naomi Kempbela, Gvineta Paltrova, un tu pēkšņi ar privāto lidmašīnu lido, tu pat nezini kur, tas viss ir pārsteigums, ar karietēm tu dodies Meksikā, visa sala ir izīrēta, pateicoties šim pasākumam. Tev ir meikaps, mati un uz tava auguma šūta kleita, pilnīgi kā tādā filmā. Un tu redzi visas šīs personības," atminējās Lagūna.

Tomēr iespaidus par slavenībām aizēnojusi viņu uzvedība.

"Bet tad tu redzi arī to otru pusi - narkotikas, alkohols, šīs pliekanās sarunas, šis tukšums, kas tiek aizbāzts. Tas pats Leonardo di Kaprio, viņš tev pajautā telefona numuru, bet pēc stundas viņš atkal nāk un jautā, jo vairs neatceras, ka ar tevi ir runājis. Es ticu, ka nav viegli būt tik atpazīstamam," stāsta modele.

Viņa gan norāda, ka šī bijusi pieredze, kas viņai "atvērusi acis". "Tas bija mirklis, ko es nekad neaizmirsīšu, un man ir liels prieks, ka man to izdevās piedzīvot, lai saprastu, ka šai virzienā es nevēlos doties."  

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu