"Tētuka meitiņas" aktrises mamma komentē meitas un Pāvela Prilučnija attiecības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nesen kļuvis zināms, ka aktrisei Miroslavai Karpovičai ir romāns ar Pāvelu Prilučniju, aktrises Agates Mucenieces bijušo vīru. Izrādās, ka Miroslavas māte nav sajūsmā par meitas izraudzīto, vēsta portāls "StarHit".

Aktieru romāns kļuva zināms pēc tam, kad sociālajos tīklos tika publicētas fotogrāfijas un video no aktieru brīvdienām: Prilučnijs izklaidējas pludmalē kopā ar saviem bērniem Miu un Timofeju, un viņus pavada 34 gadus vecā seriāla "Tētuka meitiņas" zvaigzne. Lai arī mediju ieskauti, pāris tomēr necentās slēpt abu romantiskās jūtas. 

Redzot, ka Pāvels jauno mīļoto jau ir iepazīstinājis ar mantiniekiem, fani sprieda, ka attiecības tomēr ir nopietnas. Lai noskaidrotu sīkākas detaļas par jauno pāri, portāls "StarHit" sazinājās ar Miroslavas māti.

Aktrises māte Larisa stāsta, ka netērēs laiku, iepazīstoties ar visādiem meitas brūtgāniem. Svarīgs ir tikai topošais vīrs. Lai gan ir diezgan skaidrs, ka starp abiem aktieriem valda romantiskas jūtas, Larisa to neatzīst. Viņasprāt, tas, ka cilvēki pavada laiku kopā nenozīmē, ka starp viņiem ir kaut kas vairāk par draudzību. 

Pēc Pāvela šķiršanās no Agates, Miroslava ir saņēmusi ļoti daudz indīgu komentāru un medijos sieviete ir plaši apspriests temats. Aktrises māte ir nelaimīga, jo skandāla dēļ cieš viņas meita

Izrādās, ka Pāvelam bijušas pat antipātijas pret Miroslavu, taču sieviete ar dažādiem sievišķīgiem trikiem tik ilgi centusies iekarot mākslinieka sirdi, ka viņš nav bijis spējīgs turēties pretī. 

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka Miroslava Karpoviča saņēmusi draudus, jo ir izskanējušas baumas, ka viņai ir dēka ar kolēģi Pāvelu Prilučniju jeb Agatas Mucenieces bijušo vīru.

Februāra beigās kļuva zināms, ka Prilučnijs šķiras no savas sievas Agatas Mucenieces.  Neilgi pēc tam Muceniece dalījās ar video, kurā apgalvoja, ka vīrs pret viņu paceļot roku, kā arī pandēmijas laikā liek izvākties no savas mājas viņu un abu kopīgos bērnus. Pēc tam sieviete nožēlojusi savu rīcību, publiski tirzājot abu nesaskaņas. 

Vairākos Krievijas medijos gan izskanējusi versija, ka tieši Muceniece ir konfliktu iniciatore, pasniedzot visu situāciju neobjektīvi

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu