Pēdējo kritienu piedzīvoja likumsargu acu priekšā. Iereibusi velobraucēja Vecrīgā cenšas savaldīt braucamo (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: RPP

Trešdien, 15.jūlijā, neilgi pēc pulksten 2 naktī Rīgas pašvaldības policijas Videonovērošanas centra darbinieki Vecrīgā pamanīja kādu neatlaidīgu sievieti, kura, par spīti alkohola reibumam, mājās bija nolēmusi doties ar velosipēdu. Uzsākot braucienu, sieviete ietriecās sienā un vairākas reizes nokrita. Viņas neatlaidīgos centienus pārtrauca tuvākā autopatruļa.

Sieviete bija manāmā alkohola reibumā un uz ielas sēdēja blakus velosipēdam. Tā kā radās aizdomas, ka sieviete varētu braukt ar velosipēdu, uz notikuma vietu tika nosūtīta tuvākā autopatruļa. Kamēr ekipāža bija ceļā, jaunā sieviete patiesi uzkāpa uz velosipēda un mēģināja braukt, taču reibuma dēļ nespēja novaldīt savu braucamrīku un vairākas reizes nokrita.

Mirkli vēlāk ekipāža ieradās notikuma vietā, un iereibusī braucēja tika apturēta. Sarunas laikā sieviete atzina, ka iepriekš lietojusi alkoholiskos dzērienu. Vienlaikus viņa skaidroja, ka sākumā vēlējusies velosipēdu stumt mājup, taču tad sapratusi, ka ceļā būšot jāpavada aptuveni stunda, turpretī ar velosipēdu pēc viņas aplēsēm mājās viņa nonāktu par 40 minūtēm īsākā laikā. Kad policisti pārliecinājās, ka kritienos pārkāpēja nav guvusi traumas un medicīniskā palīdzība viņai nebūs nepieciešama, uz notikuma vietu tika izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuri turpināja strādāt ar 23 gadus veco pārkāpēju.

Rīgas pašvaldības policija atgādina, ka papildu motorizētajiem transportlīdzekļiem arī velosipēdus ir aizliegts vadīt alkohola reibumā. Vadot velosipēdu reibumā, drīzāk ir iespējams ātrāk nokļūt reanimācijā, nevis mājās.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu