Kāda humora izjūta piemīt katrai Zodiaka zīmei (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Humora izjūtu ir grūti izmērīt - kas vienam liek no smiekliem krist gar zemi, citam var šķist aboslūti vienaldzīgi. Tas, kas varētu jūs sasmīdināt, ļoti iespējams ir atkarīgs no zvaigžņu stāvokļa dienā, kad jūs piedzimāt, vēsta portāls "Ranker". 

Auns - spēcīga personība ar skaļiem jokiem

Visi jūt, kad telpā atrodas Auns. Viņi ir skaļi, pārliecināti un pilni enerģijas. Auna humora izjūta ir ātra, jau iepriekš izplānota. Tomēr šīs Zodiaka zīmes pārstāvji var būt impulsīvi un laiku pa laikam šķērsot normas robežu. Kaut arī Auna zīmē dzimušie var būt histēriski un skaļi, viņiem jāatgādina, ka nepareizā brīdī nevajag būt pārāk trakulīgiem. 

Vērsis - impulsīvs un ekstrēms

Vērsis parasti stāsta joku, kas nekur neved. Viņš paļaujas uz savu personību un vēlas izcelties. Šīs zīmes pārstāvji ir greznības cienītāji, kuri apkārtējiem konstanti atgādina, ka vēlas tādu dzīvi kā filmās. Vērsis var pārsteigt nesagatavotu pēkšņi izspļaujot kādu nepiedienīgu joku.

Vēzis - humoru izmanto kā palīglīdzekli

Vēzis ir zīme, kas pielāgo humora izjūtu atkarībā no auditorijas. Kā intuitīva, lojāla un emocionāla zīme Vēzis spēj lasīt istabu vai cilvēku un attiecīgi pielāgot savu humora izjūtu. Vēzis tikpat efektīvi izstāsta jokus pamatskolēniem, kā pensionāriem. Šī Ūdens zīme parasti ir labsirdīga. Viņu joki ir veltīti tam, lai cilvēki patiešām pasmaidītu. 

Lauva - tikpat kā komiķis

Lauva ir uzmanības cienītājs, un patiešām izbauda uzmanību, ko izraisa viņu humora izjūta. Kā uguns zīme Lauvas ir silti un harizmātiski, kas viņiem dod iespēju sasmīdināt gandrīz ikvienu. Tomēr Lauva var būt egocentrisks un augstprātīgs, kas ierobežo viņu joku darbības lauku. Viņiem laiku pa laikam pietrūkst konkrētas informācijas par citiem cilvēkiem vai lietām, jo ​​viņi ir pārāk noraizējušies par sevi. 

Jaunava - analītiski un sen aizmirsti joki 

Jaunava ir pazīstama kā darbaholiķe, taču tai joprojām (dažreiz) ir humora izjūta. Jaunava ir analītiska un orientēta uz detaļām. Šīs zīmes pārstāvji mēdz pamanīt mazās lietas, kas laiku pa laikam var viņus tracināt un padarīt par perfekcionistiem, taču tas papildina Jaunavu humora izjūtu. Jaunavas pamanīs šķietami nevainīgu detaļu un norādīs, kas tajā ir dīvains vai smieklīgs.

Svari - humors kā aizsargmehānisms 

Svariem ir milzīga pieredze ar humoru un joku stāstīšanu, jo viņi to izmanto, lai novērstu nepatīkamas situācijas. Viņi ir diplomātiski, sociāli un taisnīgi. Gaisa zīme plaukst harmonijas vidē, tāpēc viņi vienmēr cenšas panākt situāciju izlīgumu. Svari izmanto humoru, lai mazinātu konfliktus un liktu nepiederošajiem justies iekļautiem. Tomēr Svari nekad neizmantotu humoru kā veidu, kā piesaistīt kādu cilvēku - tas vienkārši nav viņiem raksturīgi. 

Skorpions - noslēpumainība un intimitāte

Skorpions ir slepena zīme. Viņi sevi sargā un ir klusi, taču tiklīdz cilvēks tiek pieņemts Skorpiona iekšējā lokā, Ūdens zīme atveras un ļauj mirdzēt savai humora izjūtai. Skorpioni ir kaislīgi perfekcionisti, tāpēc viņu jokos dažkārt jūtams skarbums. Skorpionu slepenā daba liek viņu jokiem šķist personīgākiem. 

Strēlnieks - atrod humoru katrā situācijā

Strēlnieks ir pazīstams ar savu humora izjūtu, jo viņi vienmēr cenšas izklaidēt. Strēlnieks ir kompetents pat tādās tēmās, no kurām daudzi var kautrēties, piemēram, politika, nāve un reliģija. Strēlnieks praktiski visā var atrast to, kas ir smieklīgs un pozitīvs. Tomēr šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir arī pazīstami ar to, ka pauž sevi neatkarīgi no tā, cik konstruktīvs varētu būt viņu viedoklis. Tādējādi daudzus var aizskart Strēlnieka joki. 

Mežāzis - sauss un faktuāls

Mežāzis ir disciplinēta, atbildīga zīme. Viņi ir pazīstami ar intensīvu paškontroli, kas liek justies pārākiem par pārējiem Zemes mirstīgajiem. Šī nedaudz pazemojošā izturēšanās patiesībā var izraisīt fantastiku komēdiju. Var paļauties, ka Mežāzis pavēstīs joku sausā, visiem zināmā tonī, kas to paaugstinās līdz komēdijas līmenim. 

Ūdensvīrs - intelektuālis 

Ūdensvīrs ir domātājs. Tās ir intelektuāla zīme, kas apsēsta ar to, lai iegūtu vairāk zināšanu, lielāku prasmju kopumu un informāciju. Šī Gaisa zīme ir tikpat ieinteresēta jaunākajā Kardašjanu drāmā, cik klasiskajā mūzikā. Ūdensvīra plašā informācijas klāsta dēļ viņi mēdz veidot saprātīgus jokus, sintezējot divas tēmas, kuras citādi nebūtu saistītas.

Zivis - tēlainība un radošums 

Zivis ir maiga zīme, kas pazīstama kā mākslinieciska, tēlaina un kaprīza. Tomēr šī maigā daba viņiem var arī apgrūtināt izturēšanos pret reālo pasauli, tāpēc šī Ūdens zīme labāk dzīvojas viņu pašu pasaulē. Šī radošā daba rada dažus ļoti jautrus jokus, kas ir atklāti, taču dažiem tas var būt pārāk netradicionāli.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu