Valsts policija izsludina jaunu pretendentu pieņemšanu pretterorisma vienībā OMEGA

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Valsts policijas (VP) pretterorisma vienība "Omega" ir izsludinājusi jaunu pretendentu atlasi darbam vienībā, portālu TVNET informēja policijā. 

Lai nokļūtu pretterorisma vienībā OMEGA, iepriekšējā profesionālā pieredze nav būtiska, taču pretendents nedrīkst būt krimināli sodīts, tam ir jābūt vismaz pirmā līmeņa augstākajai izglītībai, kā arī labai fiziskajai un psiholoģiskajai noturībai. 

Dienestā kaujiniekam ir iespēja sevi realizēt plašā specializāciju klāstā atkarībā no savām spējām un talantiem - kļūt par snaiperi-novērotāju, pilsētvides alpīnistu, sapieri, ūdenslīdēju, pārrunu vedēju u.c. 

Kā uzsver policijā, "OMEGA ģimenē nokļūst motivētākie – tev ir jābūt gatavam nepārtraukti pilnveidoties un jāvēlas ieguldīt darbs, lai sasniegtu mērķus. Tāpat jāpiemīt loģiskai domāšanai, vērīgumam, pacietībai un neatlaidībai."

Lai pievienotos OMEGA komandai, jāsūta motivēts pieteikums un CV, papildus norādot savu kontaktinformāciju, uz e-pasta adresi omega13@vp.gov.lv.

Darbu OMEGa vienībā policija raksturo kā aizraujošu, dinamisku un drosmīgu, rūpējoties par Latvijas valsts un iedzīvotāju drošību.

Paredzēts, ka pretendentu pārbaudījumi norisināsies jau septembrī.

OMEGA ir speciāli organizēta, apmācīta un ekipēta Valsts policijas pretterorisma vienība, kura veic tādus uzdevumus, kas saistās ar sevišķi paaugstinātu bīstamību. OMEGA kaujinieki jebkurā brīdī ir gatavi reaģēt uz paaugstinātas bīstamības izsaukumiem, kā arī pastāvīgi trenējas, lai operatīvi un profesionāli spētu veikt dienesta pienākumus lielas psiholoģiskās slodzes un stresa apstākļos.

Ikdienā OMEGA pilda arī citus uzdevumus, kas saistās ar paaugstinātu bīstamību – ķīlnieku atbrīvošana, sevišķi bīstamu noziedznieku aizturēšana, sprāgstvielu meklēšana un neitralizēšana, kā arī pārrunu vešana ar personām, kuras nonākušas krīzes situācijā un apdraud sevi un apkārtējos, u.c.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu