Pāvela Globas prognozes, kas satricināja pasauli. Kas ir piepildījies un kas ne? (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pāvels Globa.
Pāvels Globa. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāds tic astroloģijai, kāds ne, bet Pāvela Globa vārds ir pazīstams abu pušu pārstāvjiem. Aicinām apskatīt ar kādām prognozēm astrologs mūs satricināja līdz šim un kas vēl ir priekšā, vēsta portāls "Instyle". 

Sieviete prezidente

Pēc Pāvela Globas teiktā, Hilarijai Klintonei 2008. gadā vajadzēja uzvarēt ASV vēlēšanās un kļūt par pirmo Amerikas prezidenti. Uzvarēja Baraks Obama, kas arī visnotaļ kļuva par sensāciju. 

Dolāra vērtības kritums

Pēc Globas domām, 2009. gadā dolāra valūtai vajadzēja tikt satricinātai, un līdz 2017. – 2018. gadam tai vajadzēja pilnībā krist līdz pat nullei. Bet dolārs tā arī nevienā brīdī nepārtapa par parastu papīru, kuru droši var mest miskastē. 

PSRS sabrukums

Kad Pāvels Globa vēl nebija pazīstams plašai sabiedrībai, 80. gados viņš paziņoja, ka PSRS drīz beigs pastāvēt, un 1991. gada vasarā tanki ienāks Maskavā! Protams, neviens pat netaisījās ticēt tik dīvainai prognozei, un šķiet pat savādi, ka viņš netika pasludināts par ārprātīgu. Bet, kā mēs visi zinām, prognoze gada laikā piepildījās.

11. septembris

Tajā pašā laikā 80. gados Globa izteica ilglaicīgu pravietojumu: viņš apgalvoja, ka 2000. gadu sākumā notiks kaut kas tāds, kas pārvērtīs Ņujorku par drupām un mirs daudzi nevainīgi cilvēki. Šeit viņam arī bija taisnība. Un galu galā neviens vēl nebija nofilmējis tādus grāvējus, kuros visas pasaules nepatikšanas skar Manhetenu - no Godzillas līdz citplanētiešiem, tāpēc mēs varam teikt, ka Globa režisoriem deva labu mājienu.

Kauns Vankūveras olimpiādē

2000. gadu beigās Pāvels prognozēja, ka Krievijas komandas sniegums būs bāls un zelta rokas medaļu skaitīšanai pietiks ar vienas rokas pirkstiem. 

Pāvels Globa arī šobrīd turpina pravietot, kas tad īsti norisināsies 2020. gadā.

Eiropas Savienības sabrukums

Lielbritānija ir rādījusi sliktu piemēru citām valstīm, un vēl dažas vēlēsies pamest Eiropas Savienību, lai aizsargātu viņu intereses. Eiropā valdīs nesaskaņas un decentralizācija, kas Krievijai dos iespēju tuvināties Rietumiem.

Krievijas uzvaras gājiens

Krīze ir beigusies! Tas, kas sākās 2014. gadā, beidz savu ciklu un dod ceļu veiksmes un labklājības 30 gadu periodam. Tajā pašā laikā mainīsies Krievijas vara. Cilvēkiem šīs izmaiņas nepatiks, bet laika gaitā viss atkal izlīdzināsies - viņi iemīlēs pārmaiņas, un agrāk vai vēlāk novērtēs savas reformas. Līdz 2024. gadam beidzot būs labāka dzīve, uzplauks zinātne un kultūra, un, ja viss ieies pareizās sliedēs, šīs nozares sāks gūt ienākumus (naftas un gāzes vietā).


 
 
 
 
Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu