"Tētuka meitiņu" zvaigzne par operāciju pēc kritiena no 12 metru augstuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānšāviņš no video

Krievu aktieris Mihails Kazakovs, kurš pazīstams kā aktieris televīzijas seriālā "Tētuka meitiņas", nesen nokrita no liela auguma un guva nopietnas kājas traumas. Jaunietis atklāj, kāds ir bijis atveseļošanās process un kas vēl ir priekšā. 

Nesen 32 gadus vecais Mihails piedzīvoja šausminošu kritienu no 12 metru augstuma un joprojām cenšas atlabt. Kazakovam tika veikta operācija, taču tagad viss, ko viņš var darīt it saglabāt optimismu.

"Tagad uz mana ķermeņa ir vēl 60 šuves," viņš jokoja.

Viņš skaidroja, ka operācija bija veiksmīga un viņa kājās tika ievietotas vairākas plāksnes. Tagad atliek tikai veseļoties. "Man nav izvēles, man ātri jāatgūstas, jo man ir ģimene, divi bērni," sacīja Mihails.

Ārsti saka, ka ārstēšana norit labi, un sniedz pozitīvas prognozes. Aktieris nevēlas atcerēties to briesmīgo dienu. Viņa ģimene joprojām ir šokā. Mihails pastāstīja, kas ar viņu īsti noticis. Izrādījās, ka tas ir bijis negadījums. Mihails nokrita no 12 metru augstuma.

Atgādinām, ka Mihails Kazakovs ieguva plašu popularitāti, spēlējot Iļju Poļežaikinu seriālā "Tētuka meitiņas". Bet 2005. gadā notika traģēdija - viņš nogalināja cilvēku. Vēlāk aktieris tika attaisnots, un viņa rīcība tika raksturota kā pašaizsardzība. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu