Ķirurgs pastāsta par Krievijas smagākās sievietes dzīves pēdējiem mēnešiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ļubova Nurdinova.
Ļubova Nurdinova. Foto: Facebook/72.ru

Nesen no šīs pasaules šķirusies Ļubova Nurdinova, kura bija ieguvusi atpazīstamību kā "Krievijas smagākā sieviete". Nelaiķi uzraugošais ķirurgs nu intervijā televīzijas kanālam "360" ir atklājis, kādi ir bijuši pēdējie mēneši sievietes dzīvē.

Līdz pat kuņģa samazināšanas operācijai sieviete ir svērusi 350 kilogramus un ir atzīta par Krievijas smagāko sievieti, ar šo "titulu" piedaloties arī dažādos publiskos pasākumos un parādoties kameru priekšā.

Pēc operācijas, pēc ārsta teiktā, sievietei ir parādījušās suicidālas domas, kurām sekojis pašnāvības mēģinājums. Ķirurgs Kazbeks Autlevs stāstījis, ka, lai arī sievietes veselības stāvoklis ir uzlabojies, viņa ir sūdzējusies par pshiholoģiskas dabas traucējumu saasināšanos.

Pēc pašnāvības mēģinājuma ārsts savu pacienti ir nosūtījis pie psihoterapeita un, pēc Autleva domām, ārstēšana ir nesusi pozitīvus rezultātus, taču aptuveni pirms mēneša Ļubova Nurdinova ir lūgusi ķirurgu vairs nesazināties ar viņu.

Ārsts uzsver, ka pēc operācijas viņa ir bijusi "principā vesels cilvēks" un nav novērotas kādas fiziskas dabas komplikācijas.

Autlevs min, ka viņa pacientes svars pēdējā laikā bija visai stabils, ap 130 kilogramiem, taču sieviete sūdzējusies par to, ka vairs nezina, ar ko viņa var nodarboties.

Ne sievietes radinieki, ne ārstējošās personas vēl nav atklājusi Nurdinovas nāves iemeslu.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu