Kas visvairāk kaitina katru Zodiaka zīmi?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Katru no mums kaitina ļoti specifiskas lietas, kuru dēļ spējam pat iedegties pamatīgā naidā. Izrādās, ka zvaigznēm ir liela saistība ar to, kas mūs katru visvairāk kaitina, vēsta portāls "Today". 

Auns

Ja vēlaties tā kārtīgi aizkaitināt šo Zodiaka zīmi, tad sakiet viņam, ka viņš nevarēs iegūt to, ko vēlas, vai arī, ka viņš nespēj paveikt visu, ko iecerējis. Tas Aunu novedīs līdz ārprātam un viņš iedegsies niknumā.

Vērsis

Viņiem nepatīk kritika, tāpēc, ja jūs sākat atklāti kritizēt viņa iecienītās lietas, jūs redzēsiet ļoti dusmīgu Vērsi. Neuzdrošinieties atklāt Vērsim, ka jums nepatīk viņa mīļākā filma vai mūzikas grupa!

Dvīņi

Saruna, kurā tiek apspriests, ka Dvīņiem ir slikts raksturs vai ka ar viņu kaut kas nav kārtībā, ļoti kaitina šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus. Šajā situācijā līdzcilvēkiem labāk paklusēt un gaidīt, kad Dvīnis pats apzināsies savus trūkumus. 

Vēzis

Pasīvā agresija viņus var izmest ikdienas līdzsvara. Tieši tā ir Vēža stiprā puse un vienlaikus viņa lielākā vājība. Ja Vēzis kļūst dusmīgs, labāk turieties pa gabalu.

Lauva

Nekādā gadījumā neignorējiet Lauvu, jo viņam ārkārtīgi patīk uzmanība. Ja sākat viņu pārtraukt un mainīt sarunu tēmu, tad jūs riskējat izkrist no Lauvas labvēlības loka. 

Jaunava

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus ļoti kaitina nekārtība un haoss. Gan darbā, gan mājās Jaunava vēlas uzturēt kārtību, tāpēc labāk savāciet aiz sevis un necentieties izjaukt Jaunavas lietu kārtību. 

Svari

Cīņa, attiecību sakārtošana un dalība konfliktos ir tas, kas tik ļoti kaitina šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus. Paradoksāli, bet fakts - ja nevēlaties konfliktēt ar Svariem, tad mēģiniet mazāk strīdēties. 

Skorpions

Šīs zīmes pārstāvjiem nepatīk tērzēt par visu pasaulē un viņi zina, kā glabāt noslēpumus. Ja kādam pateiksi kādu no viņa noslēpumiem, tad Skorpions kļūs ļoti dusmīgs. Viņi ciena konkrētību un atklātību. 

Strēlnieks

Viņi ienīst melus. Tas viņu sadusmo, jo uzticēšanās Strēlniekam ir viena no vissvarīgākajām lietām. Strēlnieks nedusmojas, ja viņam taisnību saka tieši acīs. 

Mežāzis

Ja vēlaties nokaitināt Mežāzis, kritizējiet viņa plānus un idejas. Zināt, ka visu iecerēto nevar realizēt racionāli un vērienīgi Mežāzī izraisa pamatīgu niknumu. Labāk melojiet, ka viss būs labi un nekas nevar noiet greizi. 

Ūdensvīrs

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus ļoti kaitina emocionālas un ilgstošas ​​sarunas par jūtām. Esiet racionāli, jo mazāk jūtu, jo labāk. 

Zivis

Sliktākais, ko varat teikt Zivīm, un tas, kas viņus ļoti sadusmo, ir tas, ka viņi pārspīlē un visu ņem pie sirds. Ja arī jums ir taisnība, tad labāk paklusējiet. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu