Tamāra Globa nosauc trīs Zodiaka zīmes, kuras vasaras beigās kļūs stāvus bagātas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tamāra Globa.
Tamāra Globa. Foto: instagram.com/tamaragloba

Slavenā krievu astroloģe Tamāra Globa nosaukusi trīs laimīgos, kuriem vasaras beigās pēkšņi var uzmaidīt laime. Veiksme pavadīs šos cilvēkus visās jomās, bet galvenokārt tas attiecināms uz finansu sfēru, vēsta portāla "TVNET" krievu versija. 

Dvīņi

Dvīņiem tuvojas neticami labvēlīgs periods - viņi gūs panākumus darbā, radošumā un mīlestībā. Darbā viss ies tikai uz augšu: pret šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem izturēsies uzmanīgāk, viņiem būs izredzes ieņemt jaunu amatu vai mainīt darba vietu. Nebaidieties no vairāku uzdevumu vienlaicīgas veikšanas - nekautrējieties uzņemties un izmēģināt jaunas lietas.

Vēzis

Tuvi cilvēki spēcīgi atbalstīs Vēzi. Viņi nespēs veiksmīgi virzīties uz priekšu vieni paši - palīdzēs ģimene un partneri. Ja jūnijā un jūlijā biznesā bija pauze, tad vasaras beigās šiem cilvēkiem viss ritēs kā iecerēts: būs maz grūtību, un liela peļņa nāks lēnām. Astroloģe Vēžiem iesaka izkāpt no savas komforta zonas un būt gataviem pārvērtībām.

Svari

Iepriekšējie darbi Svariem nesīs augļus, daudzi apstākļi attīstīsies viņu labā. Turklāt - vismaz līdz gada beigām šīs Zodiaka zīmes pārstāvji aizmirsīs, ko nozīmē nauda, turklāt būs pietiekami daudz līdzekļu ne tikai visam nepieciešamajam, bet arī lolotā sapņa piepildījumam. Astroloģe iesaka Svariem turpināt aktīvi darboties un nepadoties mazu neveiksmju priekšā - griba uzvarēt palīdzēs nopelnīt lielas naudas summas.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu