Gundega Skudriņa komentē skandālu ar Liepājas pasākumu organizatoriem par plaģiātismu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA/ Publicitātes

Šonedēļ Liepājā notika nebijušas vakariņas redāna pazemes tunelī, kas pulcēja vairākas pašmāju slavenības. Tiesa, pasākumu rīkotāja Gundega Skudriņa vietnē "Facebook" pasākuma organizatorus apvainoja plaģiātismā. Nu izdevumam "Privātā Dzīve" viņa komentēja notikušo skandālu.

Kā izdevumam norādīja pasākumu rīkotāja, viņa nevēlas konfliktēt, tomēr esot svarīgi, lai viņas idejas netiek atkārtotas. 

"No katra mana pasākuma ir kaut kas paņemts. Nav runa par to, ka savos pasākumos citi nedrīkstētu izmantot gaismu projekcijas, konservu bundžas vai smiltis. Jautājums ir par ideju kopumu. "Skudras metropolei" ir bijušas gastronomiskās performances un nepieradinātās vakariņas, kur radījām iepriekš vēl nekur nebijušus konceptus. Šādu konceptu vai to detaļu izmantošana ir pārkāpums," skaidroja Skudriņa.

Sieviete konsultējās arī ar juristu, kurš apliecinājis, ka šajā gadījumā notikusi kopēšana.

"Man jāuzņemas atbildība gan par savu komandu, gan darbiem, un tie ir jāaizstāv. Priecājos, ka jau esmu saņēmusi atvainošanos no Liepājas pilsētas pašvaldības, kas noreaģēja momentā. Ar mani sazinājies arī apvienības "Šarmants" vadītājs, kas solīja publiski atvainoties," atklāja pasākumu organizatore. 

Foto: Gundegas Skudriņas kritiku izpelnījušās vakariņas

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka pasākumu rīkotāja Gundega Skudriņa vietnē "Facebook" sacēla pamatīgu skandālu, apvainojot Liepājas radošo apvienību "Šarmants" koncepta plaģiātismā.

Pēc ieraksta publicēšanas radošās apvienības "Šarmants" pārstāvis Ritvars Embrekts nepalika atbildi parādā - viņš komentāros sīki un smalki izskaidroja pārpratumu un atvainojās tiem, kuri domā, ka idejas speciāli kopētas.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu