Agate Muceniece par Pāvelu Prilučniju: Viņš saka, ka joprojām mani mīl

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latviešu aktrise Agate Muceniece savā jaunajā raidījumā "Godīga šķiršanās" kā jaunāko viesi bija uzaicinājusi "Ekstrasensu cīņu" dalībnieci Viktoriju Raidosu. Tomēr sarunas laikā sievietes runāja ne vien par Viktorijas, bet arī pašas Mucenieces šķiršanos ar aktieri Pāvēlu Prilučniju. 

Muceniece atzina, ka viņa uz Prilučniju jūt aizvainojumu.

"Man ir daudz iemeslu, lai justu aizvainojumu. Piemēram, par nodevību, kas tagad notiek. Viņš taču mani izvēlējās un apliecināja, ka tā būs uz visiem laikiem, un es ticēju. Sanāk, ka tā ir nodevība. Tāpat viņš saka, ka joprojām mani mīl! Man šķiet, ka tā nevar būt. Ja mīli, tad tu cīnīsies par savu mīlestību. Pareizi?" viņa vaicāja Viktorijai.

Ekstrasense uzsvēra, ka Prilučnijs, visticamāk, Agati mīlot kā savu bērnu māti un cilvēku, ar kuru bija kopā kādu laiku, nevis kā sievieti.

"Ir grūti identificēt viņa jūtas. Mēs varam runāt tikai par tavējām. Tu saki: "Viņš apsolīja! Es taču ticēju! Kā es varēju tikt tā piemānīta?" Bet tajā ir arī tavs negodīgums. Pati teici, ka sākumā nevēlējies nekādas laulības," norādīja Viktorija. 

Atgādinām, ka par abu laulības galu tapa zināms šā gada sākumā. Aktieri iepazinās 2010. gada filmēšanas laukumā, bet gadu vēlāk slepeni apprecējās. Laulībā piedzima divi bērni - meita Mia un dēls Timotijs.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu