Tamāra Globa: Augustā piepildīsies trīs Zodiaka pārstāvju kvēlākie sapņi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tamāra Globa.
Tamāra Globa. Foto: instagram.com/tamaragloba

Pēc krievu astroloģes Tamāra Globa prognozēm, 2020. gada vasaras pēdējais mēnesis būs notikumiem bagāts un neviennozīmīgs. Attiecībās var rasties pārpratumi, tomēr trīs Zodiaka zīmju pārstāvjiem augusts būs labklājības sākuma mēnesis, vēsta portāls "RusTvnet".

Kopumā, pēc astroloģes domām, augusts nevienam nesniegs smagus pārbaudījumus, tieši pretēji, tas sniegs labas ziņas, un Zodiaka loka trīs zīmju pārstāvjiem būs reibinoši panākumi.

Lauva

Lauvas augustā būs vislielāko apbalvojumu cienīgas. Iespējams, ka vasaras beigas būs neticami laimīgs periods, kad visas kārtis būs viņu rokās. Astroloģe tikai iesaka būt uzmanīgākam ar apkārtējo vidi - aiz muguras var slēpties skaudīgi cilvēki. Ja uzmanīsieties, tad karjera ies uz augšu, un ģimenes dzīve būs idilliska.

Skorpions

Runājot par veiksmi vasaras beigās, tikai Skorpions var sacensties ar Lauvu. Astroloģe Skorpionam prognozē spēcīgu naudas plūsmu, un tā nav nejaušība - šie cilvēki jau sen ir centušies sasniegt savu mērķi, un augustā viņu darbs sāks nest dāsnus augļus. Tamāra Globa viņiem sola labas karjeras iespējas un panākumus jebkurā biznesā, kas attiecas uz maziem un vidējiem uzņēmumiem.

Mežāzis

Astroloģe iesaka Mežāziem iznākt no ēnas un parādīt, uz ko viņi ir spējīgi. Augustā zvaigznes saplūdīs vislabvēlīgākajā vietā šīs zīmes pārstāvjiem. Viņu šarms palīdzēs atrisināt visas problēmas darbā. Attiecībās ar pretējo dzimumu tiek gaidīti panākumi. Turklāt Mežāži spēs atbrīvoties no atkarības no citiem un pieslēgties tikai viņiem svarīgiem cilvēkiem. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu