LŽA izcilības balvai nominēti vairāki TVNET mediju grupas darbi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
LŽA "Izcilības balvas". Ilustratīvs attēls
LŽA "Izcilības balvas". Ilustratīvs attēls Foto: LŽA

Latvijas žurnālistu asociācijas (LŽA) Izcilības balvas komisija ir izvirzījusi nominantus "Izcilības balvai 2019" deviņās kategorijās. Trīs kategorijās uz apbalvojumiem pretendē arī TVNET grupas portāli vai to pārstāvji - "Apollo", TVNET un Rus.TVNET žurnālists.

Kategorijā "Jaunie formāti" debitē portāls "Apollo" ar "Traģisko mājdzemdību lietu". Tiesas sēde tika ilustrēta ar gleznotājas Unas Leikuzes ilustrācijām.

Nominācijai "Ziņa/Reportāža" izvirzītas portāla TVNET žurnālista Jāņa Vingra reportāžas no Ukrainas un Gruzijas.

Toties kategorijā "Veikums mazākumtautības valodā" LŽA komisija ir nominējusi Rus.TVNET žurnālistu Aleksandru Pilatu ar viņa raidījumu "Runājošās galvas".

Katru gadu LŽA izsludina konkursu "Izcilības balva". Asociācijas mērķis ir pamanīt un novērtēt izcilus sasniegumus žurnālistikā.

"Izcilības balvai 2019" varēja pieteikt mediju veikumus sešās kategorijās: ziņa/ reportāža, analītika/ pētniecība, intervija/ apraksts, reģioni/ diaspora, sabiedriski nozīmīgākais projekts, jaunie formāti.

Tāpat varēja izvirzīt pretendentus trim SSE Riga specbalvām - gada jaunais žurnālists/žurnāliste (darba pieredze ne vairāk kā trīs gadi), gada redaktors vai redaktore un žurnālista sniegums mazākumtautību valodā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu