Ekskluzīvi ⟩ Šamanis Ivo Puriņš komentē Laura Reinika kritiskos vārdus par viņa dalību "Ekstrasensu cīņās" (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA/ Facebook. Ivo Puriņš

Pavisam nesen Lauris Reiniks vietnē "Twitter" veltījis nepatīkamus vārdus šamanim Ivo Puriņam, kurš pērn piedalījies šovā "Ekstrasensu cīņas". Tagad piezīmes portālam "Apollo" komentēja pats šamanis. 

Pašmāju šamanis Ivo Puriņš pērnajā gadā piedalījās šovā "Ekstrasensu cīņas". Šobrīd raidījumu ir iespējams vērot televīzijas ekrānos. Dziedātājs Lauris Reiniks, skatīdamies šovu, vietnē "Twitter" Latvijas pārstāvim veltīja visai kritiskus vārdus, taču Puriņš atbildi parādā nepalika.   

"Es sociālos tīklus nelasu. Man katrā ziņā tas šķiet ļoti dīvaini. Es Laura Reinika daiļradi nekomentēju, jo esmu citas nozares profesionālis. Lai nu kam, bet Laurim Reinikam, kurš tik daudz ir filmējies, jau nu gan vajadzētu saprast, kā megašovu taisa," atbild Puriņš. 

"Es saprastu, ja tantuks kaut ko pateiktu, bet ne jau cilvēks, kas pats ir saistīts ar televīziju. Reiniks jau ir foršs čalis, es tikai nesaprotu, kāpēc vispār kaut kas jākomentē," piebilst Ivo. 

Puriņš atklāja, ka filmēšanas laikā viņam izveidojies labs kontakts ar šova vadītāju Maratu Bašarovu.

"Viņš man iedeva iesauku "pirāts". Tomēr jāsaprot, ka visi šajā šovā atrodas darbā - gan ekstrasensi, gan vadītāji," stāsta šamanis. 

Ivo piebilda, ka nelielās citiem ar savu dalību šovā. Viņš ir pateicīgs par gūto pieredzi.

"Dažiem var šķist, ka nonākšana "Ekstrasensu cīņās" ir liels sasniegums, bet manā dzīvē ir bijuši vēl lielāki sasniegumi. Es esmu trīs reizes ekspedīcijas vadījis, lūk, tie arī ir iespaidīgi piedzīvojumi," stāsta Puriņš. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu