"Stena Line" sāks pārvadājumus maršrutā Liepāja-Kārlskrūna-Trāveminde (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Stena Impero"
"Stena Impero" Foto: Ekrānuzņēmums no video

Zviedrijas prāmju operators "Stena Line" šodien sāks pārvadājumus maršrutā Liepāja-Kārlskrūna-Trāveminde, aģentūra LETA uzzināja Liepājas speciālajā ekonomiskajā zonā (SEZ).

Liepājas SEZ informēja, ka "Stena Line" kravu pārvadātājiem piedāvās reisu maršrutā Liepāja-Trāveminde ar piestāšanu Kārlskrūnas ostā, tādējādi nodrošinot plašākas tirdzniecības un transporta iespējas starp Baltijas valstīm un Skandināvijas dienvidu daļu.

Sākotnēji Kārlskrūnas ostā prāmis piestās tikai ceturtdienu vakaros, dodoties virzienā no Liepājas uz Trāvemindi.

"Mēs novērojam pieprasījuma pieaugumu pēc jūras pārvadājumiem Baltijas reģionā," pauda kompānijas Baltijas jūras ziemeļu reģiona vadītājs Ēriks Tulins, piebilstot, ka kompānijas mērķis ir nākotnē maršrutā palielināt arī reisu skaitu un kapacitāti.

Maršrutā no Liepājas uz Trāvemindi zem dāņu karoga kursē divi "RoPax" kuģi "Stena Gothica" un "Urd" - abi ir 171 metru gari un ar 1600 līnijmetru ietilpību.

Prāmju operators "Stena Line" nodrošina kravu un pasažieru pārvadājumus septiņos maršrutos Baltijas jūrā. Tostarp "Stena Line" nodrošina arī pārvadājumus maršrutā Ventspils-Nīnashamna (Zviedrija).

"Stena Line" ir ģimenes uzņēmums, kas tika dibināts 1962.gadā, ar galveno mītni Gēteborgā. "Stena Line" ir kopumā 36 kuģi, kas kursē 18 maršrutos Ziemeļeiropā, veicot apmēram 28 000 reisu ik gadu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu