Aktrise Jūlija Visocka jaunās lomas dēļ noskuvusi matus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu aktrise Jūlija Visocka, gatavojoties lomai jaunajā Andreja Končalovska filmā "Paradīze", noskuvusi matus. 

46 gadus vecā aktrise sociālajos tīklos publicēja attēlu, kurā pozē kleitā ar dziļu dekoltē, un parasto blondo cirtu vietā viņas galvu rotā īsi apgriezts "ezis". Pirms dažiem gadiem sieviete pārsteidza fanus ar pavisam noskūtu galvu.

"Vai es to atkal vēlos? Nē, bet toreiz tas bija interesanti. Joprojām ir palicis daudz labu fotogrāfiju. Kāpēc es negribu tagad? Es jūtos pārāk neaizsargāta, gandrīz kaila. Esmu konservatīva vai pat gļēva. Tomēr nekad nesakiet nekad," pie fotogrāfijas rakstīja Jūlija. 

Fani uzskata, ka aktrisei ļoti piemērots ir īss matu griezums, jo tas atklāj viņas garo, graciozo kaklu. Aktrise nebaidās eksperimentēt ar tēlu un pēdējā laikā ir sākusi pievērst lielāku uzmanību savam drēbju skapim.

"Apkārt tagad ir tik daudz skaistu lietu! Meitenes, nēsājiet kleitas! Ir daudz skaistu lietu, bet ar dzīvi nepietiek. Piemēram, man ir kleita, kas karājas skapī 20 gadus, un es to esmu uzvilkusi tikai trīs reizes," atzīst Visocka.

Lai vienmēr būtu formā, zvaigzne dod priekšroku terapeitiskai gavēšanai. "Ja es jūtu, ka pieņemos svarā, es vienkārši pārstāju ēst maizi, saldumus un citus ēdienus, kurus nav vērts ēst, ja man nepieciešams zaudēt svaru. Ja vēlaties zaudēt svaru, galvenais noteikums ir ēst mazāk. Var ēst visu, bet nedaudz," stāsta aktrise.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu