NBA superzvaigzne Jannis Adetokunbo saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jannis Adetokunbo
Jannis Adetokunbo Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vērtīgākais spēlētājs Jannis Adetokunbo diskvalificēts uz vienu spēli par to, ka spēlē pret Vašingtonas "Wizards" viņš iesita centram Moricam Vāgneram ar galvu, trešdien paziņoja līga.

Milvoki "Bucks" zvaigzne tika izraidīta no mača otrdien "Bucks" 126:113 uzvaras pār "Wizards" otrajā ceturtdaļā.

Pēc spēles Adetokunbo nožēloja, atzīstot, ka ļāvis emocijām valdīt par viņu pēc tam, kad ceturtdaļā pret viņu vairākas reizes bija pārkāpti noteikumi.

"Briesmīga rīcība," sacīja Adetokunbo. "Ja es varētu pagriezt laiku atpakaļ un atgriezties tajā spēlē, es to nedarītu. Taču mēs visi esam cilvēki, visi pieļaujam kļūdas."

"Domāju, ka visas sezonas laikā esmu paveicis lielisku darbu, saglabājot aukstasinību un koncentrējoties spēlei, bet, kā jau teicu, mēs esam cilvēki, mēs pieļaujam kļūdas. Dienas beigās mācies no tā, turpini spēlēt labu basketbolu un turpini virzīties uz priekšu."

Adetokunbo atzina, ka viņš savu vilšanos izgāzis uz Vāgneru, kaut arī "Wizards" centra spēlētājs tikai patrāpījās ceļā dusmu izvirdumā.

"Manā prātā viss saslēdzās pret Vāgneru. Puiši mani pastāvīgi klupina, krīt man priekšā, tur mani, sit mani," Adetokunbo sacīja. "Man nav nekas pret Vāgneru, tas nebija tikai viņš."

"Bucks" Austrumu konferencē jau ir nodrošinājusi pirmo pozīciju.

Adetokunbo prombūtne varētu būt svētīga viņu nākamajam pretiniekam Memfisas "Grizzlies", kas vēl mēģina iekļūt Rietumu konferences izslēgšanas spēlēs.

Jau ziņots, ka ceturtdien pēdējā pamatturnīra spēle Orlando ieplānota visām latviešu pārstāvētajām komandām. Anžejs Pasečņiks un Vašingtonas "Wizards", kas jau zaudējusi cerības iekļūt izslēgšanas spēlēs, tiksies ar Bostonas "Celtics". Rodions Kurucs un Bruklinas "Nets", kas izslēgšanas turnīru uzsāks pret čempionvienību Toronto "Raptors", spēlēs ar Portlendas "Trail Blazers", bet Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" tiksies ar Fīniksas "Suns".

Miniturnīrs, kurā komandas noskaidro izsētās vietas pirms izslēgšanas turnīra, Orlando noslēgsies piektdien. Vissīvākā cīņa būs par pēdējo ceļazīmi Rietumu konferencē, ko sadalīs "Trail Blazers", Memfisas "Grizzlies", "Suns" un Sanantonio "Spurs". Divām no šīm komandām, lai iekļūtu "play-off" turnīrā pirms tā būs jāaizvada "play-in" mači, kuros astotās vietas īpašniecei pietiks ar vienu uzvaru, bet devītās pozīcijas turētājai vajadzēs divas uzvaras.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu