Foto ⟩ Ļera Kudrjavceva gozējas Turcijas saulē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas TV personība Ļera Kudrjavceva pēc nesenās atpūtas Adlerā kopā ar savu meitu Mariju devusies nākamajā atvaļinājumā - šoreiz galamērķis bija Turcija.

Gaisa satiksme ar Turciju atkal ir atvērta - un TV personība Ļera Kudrjavceva nekavējoties to izmantoja. Televīzijas vadītāja kopā ar savu divus gadus veco meitu Mariju devās uz Beleku. Ļera uzturējās piecu zvaigžņu golfa kūrortā. Diviem cilvēkiem 14 dienu atvaļinājums šajā kūrortā maksā 200 tūkstošus rubļu. Pēc Kudrjavcevas teiktā, brīvdienas Turcijas piekrastē, lai arī cik dārgas tās būtu, ir tā vērtas. Ļera atzina, ka nav bijusi Turcijā apmēram 10 gadus un tagad ir patīkami pārsteigta.

"Droši vien es neesmu bijusi Turcijā vairāk nekā 10 gadus. Silti, garšīgi, mājīgi."

"Viesnīca sagādāja mums gultiņu, bērna podiņu, saldumus, augļus. Es vēlreiz pārliecinājos, ka labākās brīvdienas ar bērniem noteikti nav Eiropā, bet gan Turcijā, kur ir viss bērniem vajadzīgais," viņa rakstīja vietnē "Instagram".

Vēl nesen Ļera aizrautīgi stāstīja, kā viņai patīk atpūsties Krievijas kūrortā Sočos. Tagad sieviete ar prieku vietnē "Instagram" dalās ar attēliem un video no Turcijas viesnīcas: peldes zilā baseinā, augļi, rotaļas ar meitu Mariju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on

Spriežot pēc tā, kā Ļera slavē viesnīcu, kurā viņa nakšņo, viņai par uzturēšanos ir piešķirta ievērojama atlaide. Televīzijas vadītāja Sočos izmantoja to pašu paņēmienu: tiklīdz viņa iebrauca viesnīcā, nekavējoties sāka publicēt labsajūtas procedūras, kuras tiek veiktas kūrortā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu