"Viņam šī cīņa būs solis augšup." Latviešu MMA zvaigzne Madars Bertholds Fleminas par gaidāmās cīņas pretinieku

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Madars Bertholds Fleminas
Madars Bertholds Fleminas Foto: Dolly Clew/ Cage Warriors www.dollyclew.com

Jau iepriekš bija zināms, ka viens no vadošajiem Latvijas jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstoņiem Madars Bertholds Fleminas savu nākamo cīņu "Cage Warriors" organizācijas ietvaros aizvadīs 24. septembrī, bet tagad ir zināms arī latvieša pretinieks.

24. septembrī Mančestrā, Anglijā norisināsies "Cage Warriors 114" cīņu šovs. Tajā dalību ņems arī Madars Bertholds Fleminas. Gaidāmajā cīņā viņa pretinieks būs Kriss Eštlijs, kuram šajā organizācijā tā būs pirmā cīņa.

Kā ierasts, arī šoreiz Fleminas svara divīziju nebūs mainījis un cīņu aizvadīs svara kategorijā līdz 77 kilogramiem. 

Pēdējo dueli latvietis zaudēja šī gada martā, piekāpjoties Adamam Proktoram. Cīņa noritēja visus trīs raundus un visi cīņas tiesneši uzvaru atdeva britam.

Portāls "Apollo" sazinājās ar latviešu cīkstoni, jautājot pēc komentāra par gaidāmo pretinieku. Fleminas atklāja, ka gaidāmajā cīņā ir absolūti gatavs atgriezties uz panākumu takas

"Viņš ir uzvarējis pēdējās sešās cīņās pēc kārtas. Paskatījos un sapratu, ka aptuveni trīs vai četras no tām viņš ir cīnījies ar "boksa maisiem". Domāju, ka viņam šī cīņa būs solis augšup. Droši vien pēc pirmajiem sitieniem, kurus izdarīšu, viņš mani mēģinās gāzt zemē, bet arī tur viņam būs šoks un džiu-džitsa brūnā josta nepalīdzēs," skaidro Fleminas

Tāpat Madaram tika vaicāts arī par akcentiem, kas tiek likti tieši sagatavošanās procesa laikā. Cīkstonis atklāja, ka kopumā strādā pie tā, lai būtu spēcīgs visos elementos: "Karantīnas laikā strādāju pie cīņas parterī, bet tagad vairāk akcentu likšu tieši uz cīņu stājā. Bet tāpat turpināšu strādāt pie visām prasmēm. Gribu būt labs visur. Tās cīņas laikā es būšu tas, kurš izdara spiedienu, neatkarīgi no tā, kur tā cīņa nonāks [parterī vai stājā]."

Eštlijs savas karjeras laikā 13 cīņās ir izcīnījis astoņas uzvaras, no kurām, kā jau minēts, pēdējās sešas ir bijušas pēc kārtas. Savukārt Fleminas savā profesionālajā karjerā ir izcīnījis septiņas uzvaras, piedzīvojot zaudējumu vien pieminētajā cīņā pret Adamu Proktoru.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu