Lūk, kas katrai Zodiaka zīmei būtu jāzina par attiecībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Veidot attiecības ir grūti, tas ir kā pilnas slodzes darbs. Astrologi nedaudz atvieglo šo darbu paskaidrojot, kam katrai Zodiaka zīmei jāpievērš uzmanība attiecības, vēsta portāls "Soulpost".

Auns: kompromiss ir veselīga savienojuma atslēga

Šī ir galvenā mācība, kas jāapgūst katram Aunam. Auns ir viena no spītīgākajām Zodiaka zīmēm. Viņš dodas uz priekšu mērķa sasniegšanā un uzspļauj noteikumiem. Stājoties attiecībās, šī īpašība var radīt nopietnas problēmas viņa partnerim, jo ​​Auns nevēlas pieņemt neviena cita viedokli. Viņam būtu jānošķir gribasspēks un spītība, ja viņš vēlas izveidot ilgstošas, nopietnas attiecības

Lauva: jūs ne vienmēr varat kontrolēt situāciju

Lauva mīl būt atbildīgs. Viņš ir dzimis vadītājs un nevienam neļaus atņemt šo titulu! Par laimi, daudziem cilvēkiem patīk tikt valdītiem, bet tirānijai attiecībās nav vietas. Dažreiz jums ir nepieciešams atpūsties un dot grožus savam partnerim. Jā, sākumā jums tas būs savādi, bet dažreiz tas ir vienkārši nepieciešams. Ja jūs pastāvīgi uzņematies atbildību, neredzēsiet vienlīdzību attiecībās.

Strēlnieks: agri vai vēlu jums būs jāuzņemas saistības

Jā, jums var būt alerģija pret saistībām, bet attiecībās tās ir vajadzīgas! To sakot, jums nav jāuzņemas pilna atbildība uzreiz. Viss atkarīgs no jums. Tomēr atcerieties, ka kādā dzīves posmā jums būs jāpieņem lēmums atvērties savam partnerim, ja viņš jums daudz nozīmē. Jūs visu dzīvi nevarat būt vientuļš!

Vērsis: nebaidieties būt ievainojams

Vērsis vienmēr sargā pats savu sirdi. Jā, šo aprakstu var attiecināt uz visām zemes zīmēm, taču tas ir lieliski piemērots Vērsim. Jūs nevēlaties dot nevienam iespēju jūs sāpināt. Jums ir bail, ka, tiklīdz jūs kādam atvērsieties un pateiksiet savus dziļākos un tumšākos noslēpumus, norādīsiet iemeslu, lai jūs sāpinātu. Tā ir nepareiza taktika. Var paiet ilgs laiks, lai saprastu savas jūtas pret savu partneri un justos pilnīgi droši, taču, to darot, jūs varat justies ērti un laimīgi.

Jaunava: pasaulē nav perfektu cilvēku - un tas ir labi

Jūs esat ļoti kritisks, izvirzāt augstas prasības sev un citiem un uzskatāt, ka tajā nav nekā slikta. Dažreiz turaties pie nereāliem standartiem, koncentrējaties uz negatīvo un ignorējat visas cilvēku pozitīvās īpašības. Tas nevar ilgt mūžīgi - agrāk vai vēlāk jums vajadzēs atpūsties un ļaut cilvēkiem būt pašiem. Neviens nevēlas dzīvot tā, it kā viņus pārbauda mikroskopā. Jums jāsaprot, ka neviens nav ideāls, un jums būs jāizlemj, kādus trūkumus varat un ko nevarat viņā pieņemt.

Mežāzis: atvēliet vairāk laika tam, kuru mīlat

Mežāža darba ētika un biznesa pieeja iedvesmo un motivē rīkoties, tāpēc savu karjeru nevajadzētu atstāt novārtā. Jūs jebkurā gadījumā ignorēsiet šo padomu. Tomēr saprotiet, ka maz laika pavadāt kopā ar savu partneri. Ilgtermiņā tas var sabojāt attiecības. Jūsu grafiks ir tik aizņemts, ka aizmirstat pavadīt laiku kopā ar mīļoto.

Dvīņi: nekas nevar kompensēt pieķeršanos

Jums trūkst lojalitātes sajūtas. Jums ir grūti pārliecināt sevi būt kopā ar vienu partneri, daudz vilinošāk ir turēt otru partneri kā rezerves kopiju, ja nekas neizdodas ar pirmo. Jūs esat labāks par šo, un jūs to zināt! Vienīgais, kas jums jāzina, ir tas, ka lojalitāte nav aizvietojama, un tas ir jāpieņem, ja vēlaties iekļūt nopietnās attiecībās.

Svari: dvēsele ir svarīgāka par izskatu

Svari par izskatu rūpējas vairāk kā par jebko citu.Tas nozīmē, ka viņi rūpējas par sevi - viņi izvēlas pareizo kosmētiku, apģērbu, regulāri veic manikīru, un vēlas redzēt partneri tikpat pievilcīgu. Tomēr tas bieži viņus var novest pie neapmierinošām attiecībām. Padoms: jums jāiemācās redzēt, kas ir aiz skaista izskata.

Ūdensvīrs: lai atrastu savu, jums ir jāpārdomā savi standarti

Augsti standarti nav slikta īpašība, taču tie bieži partneros sagādā vilšanos. Jūs mēdzat uztraukties par muļķīgām lietām - iespējams, vēlēsieties satikties tikai ar partneri, kurš ir redzējis visas jūsu iecienītās filmas vai klausās tādu pašu mūziku. Protams, vienmēr ir svarīgi, lai ar izvēlēto būtu kopīgas intereses, bet ir vēl svarīgākas lietas, par kurām jāuztraucas - piemēram, vai viņš vēlas no dzīves to pašu ko jūs? Vai viņš jūs ciena un atbalsta jūsu centienus? Vai viņš ir pacietīgs un laipns? Šie standarti ir daudz svarīgāki nekā kopīgi hobiji.

Vēzis: nejūties slikti, pastāvot par sevi

Jūs nevēlaties nonākt konfliktā, tāpēc dažreiz, kad jūs kaut kas satrauc, jūs vienkārši ļaujat tam notikt un izvairāties no argumentiem. Tomēr, ja vēlaties laimīgas attiecības, jums būs jāizdomā, kā aizstāvēt sevi. Jūs nevarat apglabāt savas emocijas katru reizi, kad esat skumji vai dusmīgi par to, ko dara jūsu partneris. Jums jāiemācās būt godīgiem un dzīvot harmonijā ar šīm emocijām.

Skorpions: iemācieties izvēlēties savas cīņas

Jūs esat dabiski dzimis cīnītājs, bet, ja vēlaties laimīgas attiecības, jums jāiemācās būt selektīvam savās cīņās! Jūs varat strīdēties ar savu partneri par katru mazo lietu, nevēloties viņam padoties. Jūs tiecaties uzvarēt un pierādīt savu viedokli neatkarīgi no tā! Atrodiet vidusceļu, pretējā gadījumā jūsu attiecības var ciest.

Zivis: attiecības nav tādas kā filmās

Jūs esat bezcerīgs romantiķis, un jūsu galvenais mērķis ir atrast romānu, kas ir kā filmās. Jūs vēlaties kaut ko tādu, ko daudzi cilvēki var piedzīvot tikai vienu vai divas reizes savā dzīvē, un jūs to uztverat ļoti nopietni. Jūs noteikti atradīsiet sev brīnišķīgu partneri, taču negaidiet, ka jūsu attiecības būs kā romantiskā filmā. Pretējā gadījumā jūs neizbēgami būsiet vīlušies katrā partnerī.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu