Britnija Spīrsa pieprasa atbrīvošanu no tēva aizbildniecības (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

ASV dziedātāja Britnija Spīrsa 19. augustā vērsās tiesā, lai pieprasītu atbrīvot viņu no tēva Džeimija Spīrsa divpadsmit gadu ilgās aizbildniecības. 

Popdīvas Britnijas Spīrsas tēvs Džeimijs 2008. gadā kļuva par viņas oficiālo aizbildni. Toreiz dziedātāja pārdzīvoja sarežģītu dzīves periodu - sieviete šķīrās no vīra Kevina Federlina un ārstējās psihiatriskajās iestādēs. Sākumā Džeimija aizbildniecība tika oficiāli noteikta kā pagaidu, bet vēlāk viņš kļuva par viņas pastāvīgo aizbildni.

Aizbildniecība nozīmē, ka tēvs pieņem visus galvenos lēmumus Britnijas labā - viņš var pārdot viņas īpašumu un ierobežot saziņu ar cilvēkiem, kuri, viņaprāt, var dīvai kaitēt. Britnijas fani ir pārliecināti, ka tēvs sievieti pamatīgi ierobežo un tāpēc dziedātāja sociālajos tīklos sūta faniem šifrētus ziņojumus, lūdzot palīdzību. 

5. jūlijā internetā parādījās kustība ar nosaukumu "#FreeBritney", ar kuras palīdzību fani vēlas, lai tiktu izbeigta Britnijas apspiešana un lai viņai tiktu piešķirts pašai savs advokāts.

Tagad kļuvis zināms, ka Britnija un viņas advokāti tiesā cīnās pret tēva aizbildniecību. 2019. gadā vīrietim bija veselības problēmas, tāpēc viņas menedžere Džodija Montgomerija uz brīdi kļuva par Britnijas aizbildni.

Tiek ziņots, ka dziedātāja vēlas, lai turpmāk Džodija būtu viņas pastāvīgā aizbildne. Turklāt Spīrsa vairs nevēlas, lai viņas tēvs pārvaldītu finanses.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu