Pirmdienas horoskops: 24. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SCANPIX

Horoskops pirmdienai, 24. augustam.

AUNS Šodien vari kļūt viegli aizkaitināms, izprovocējams uz strīdu. Šis nav atbilstošākais brīdis svarīgu pārrunu veikšanai. Zvaigznes viennozīmīgi iesaka atturēties no alkohola lietošanas.

VĒRSIS Kaut arī apkārtējie centīsies tev sniegt vērtīgus padomus, tu spītīgi paliksi pie sava. Šoreiz tava ietiepība var radīt problēmas tev pašam. Centies būt racionālāks, atturēties no pašlepnuma gūsta.

DVĪŅI Lieliski tiksi galā ar uzticētajiem pienākumiem. Sevišķi labi padosies intelektuāla rakstura darbi. Vakarpusē labprāt pavadīsi laiku kopā ar ģimeni. Iespējams, kopīgi dosieties uz kādu pasākumu.

VĒZIS Ja reiz esi ko nolēmis, nesāc šaubīties, jo tieši neizlēmība jūtami novirzīs tevi no vēlamā ceļa. Esi nedaudz uzstājīgāks, ja nākas aizstāvēt savas intereses. Mazāk uztraucies par to, ko pateiks, padomās citi.

LAUVA Centies vairāk paļauties uz savām zināšanām, pieredzi. Svarīgāko centies paveikt līdz pēcpusdienai, jo vēlāk jūtami mazināsies tavas koncentrēšanās spējas, enerģijas krājumi.

JAUNAVA Būsi ļoti lietišķs, lai neteiktu, ka brīžiem pārlieku. Centies būt brīvāks, tikt vaļā no iekšējā saspringuma, jo pārmērīga nopietnība var mazināt tavu profesionālo ražīgumu!

SVARI Darba lietās var rasties neliels haoss. Taču tevi tas nesatrauks, tu skaidri apzināsies, ka esi spējīgs ar visu veiksmīgi tikt galā. Šis ir brīdis, kad brīvie Svaru zīmes pārstāvji var sastapt savu otro pusīti.

SKORPIONS Panākumu atslēga slēpsies neatlaidībā un spējā saskatīt notikumu kopsakarības. Šobrīd lieliski noderēs tavs asais prāts un stratēģa dotības. Šodien labāk sapratīsies ar gados vecākajiem līdzgaitniekiem.

STRĒLNIEKS Centies visas juridiskās būšanas paveikt dienas pirmajā pusē. Turpretim pēcpusdienu droši vari veltīt dažāda veida tikšanos rīkošanai, radošajām iecerēm un kopīga laika pavadīšanai ar atvasītēm.

MEŽĀZIS Tavu uzmanību no darba lietām var novērst kāda simpātiska pretējā dzimuma būtne. Diena vairāk piemērota bezrūpīgai dzīves baudīšanai, erotiskajiem priekiem, nevis nopietnai strādāšanai.

ŪDENSVĪRS Tavi mērķi būs cēli un tālejoši. Pielūko tikai, lai tev pietiek enerģijas un līdzekļu, lai tos visus īstenotu! Turklāt panākumiem vajadzēs ne tikai paša pūles, bet arī uzticamu komandu, domubiedrus.

ZIVIS Kādu Zivju zīmes pārstāvi var pārņemt stingra pārliecība, ka viņš ir zaudējis zināmu daļu profesionālo iemaņu. Zvaigznes gan apgalvo, ka tā ir tikai un vienīgi mānīga izjūta un izgaisīs tikpat ātri, cik parādījās!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu