Ceturtdienas horoskops: 27. augusts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops ceturtdienai, 27. augustam.

AUNS Meklēsi iespējas ienest jaunas vēsmas savā ikdienā. Šis ir atbilstošs moments, lai pievērstos mācībām, sevis pilnveidošanai garīgajā plānā. Dienas otrā puse būs kā radīta saviesīgu pasākumu apmeklēšanai.

VĒRSIS Var rasties nepieciešamība doties uz valsts institūcijām, risināt ar nekustamo īpašumu, tā labiekārtošanu saistītus jautājumus. Kādam Vērsim var rasties nopietnāka interese par filozofiskām tēmām.

DVĪŅI Priekšniecība pratīs novērtēt tavu profesionalitāti, ieguldīto iniciatīvu. Vēlmes brīžiem var nonākt pretrunā ar iespējām, taču tu ātri radīsi kompromisus, tiksi galā ar iekšējo disharmoniju.

VĒZIS Jautra, bezrūpīga diena, kurā izdosies uzturēt saskanīgas attiecības ar apkārtējiem, jo īpaši gados jaunākajiem. Zīmīga diena Vēžiem, kuri nodarbojas ar psiholoģiju, tirdzniecību, saistīti ar masu medijiem.

LAUVA Ja nepieciešams, vari kārtot materiālas dabas jautājumus, savest kārtībā juridiskās lietas. Šobrīd lieti noderēs tavs azartiskums, enerģiskā attieksme pret veicamajiem pienākumiem. Vakaru pavadi kopā ar mīļoto.

JAUNAVA Neuztraucies par lietām, kuras nespēj mainīt, drīzāk palūkojies uz tām no filozofiska skatupunkta. Saskarsmē ar apkārtējiem ievēro diplomātiskāku nostāju, atturies no kritizēšanas.

SVARI Piemērots laiks, lai paustu patiesās jūtas pret partneri. Svari, kuri šobrīd atrodas randiņu periodā, spēs radīt patiesi neatvairāmas personas iespaidu. Galvenais būt godīgam pret sevi, otru cilvēku.

SKORPIONS Pieaugs cīņas spars, vēlēsies apliecināt saviem konkurentiem, ka esi galvastiesu pārāks par viņiem. Attiecībās ar mīļoto vari kļūt greizsirdīgāks, izrādīt aizbildnieciskāku attieksmi pret partneri.

STRĒLNIEKS Kāds no radinieku loka var neapzināti iejaukties tavā personīgajā dzīvē, par ko būsi nedaudz sašutis. Taču visu cieņu, spēsi savaldīties un maigi paust savu neapmierinātību.

MEŽĀZIS Veiksies darbi, kuri prasa labas saskarsmes prasmes. No tevis burtiski staros pēc lietišķa, piezemēta un uzticama profesionāļa. Kolēģi, priekšniecība izrādīs cieņu, novērtēs tevis gūtos rezultātus.

ŪDENSVĪRS Kāds Ūdensvīrs kravās ceļasomas, jo būs jādodas tālākā komandējumā, cits meklēs iespējas papildināt savas profesionālās zināšanas. Šodien lieliski sapratīsies ar pretējo dzimumu.

ZIVIS Var rasties iespaids, ka dienai piemīt maģiska noskaņa. Mistikas plīvurs apvīs gan darbu, gan privāto dzīvi. Veiksme būs to Zivju pusē, kuras saistītas ar medicīnu, labdarību un radošo sfēru.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu