Viens nepareizs solis un viss: Zodiaka zīmju pārstāves, kuras necentīsies glābt laulību (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Ikviens var atrast šķiršanās iemeslus, taču dažiem tas var notikt arī rakstura dēļ. Uzzini, kuri Zodiaka zīmju pārstāvji nesteigsies glābt irstošo laulību, vēsta portāls "StarHit".

5. vieta  - Lauva 

Lauva sieviete ir dārgums vīrietim, ja viņš vēlas stipru un uzticamu ģimeni. Šī sieviete nekad nepametīs nelaimē, nekad nepazemosies un nekad necietīs, jo pēc savas būtības viņa cīnīsies par savu tuvinieku laimi. Bet! Nodevību nepiedos. Pat ja viņa mēģinās izlikties, ka nekas nenotika, viņa ilgstoši nespēs samierināties un aizies.

4. vieta - Ūdensvīrs

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji savā ziņā ir pārāk romantiski, taču arī principiāli. Viņi zina, ko vēlas, un, kā likums, pieliek visas pūles, lai piepildītu savus sapņus. Ja jūs zvērējāt mīlestību šādai sieviete, bet tā neatbilda viņas cerībām, viņa izvēlēsies citu ceļu. Drosmīgi. 

3. vieta - Vērsis

Vērsis ir bezgala lojāls tam, kuru mīl. Ir vērts padomāt par to, ka nekad nevajag dot iemeslu viņiem šaubīties par to, ka jūs esat viņa. Pēc vilšanās piedzīvošanas viņa neatstās iespēju laulībām. Vērsim ir vēl viens fakts, kas var novest pie šķiršanās - viņi ir pārāk "neprātīgi" tur, kur runa ir par mīlestību. Viņi necīnīsies līdz pēdējam, visticamāk, viņi atkāpsies, ja laulība būs daļēji izdzīvojusi.

2. vieta - Jaunava

Šīs zīmes pārstāvji ir kategoriski daudzējādā ziņā. Viņi nepieļaus nolaidību. Viņi neļaus jums "sēdēt uz kakla" un, ja viņi to darīs, tad ļoti īsu laiku. Viņi dod priekšroku nepiedot nodevību. "Jebkurā veidā glābt laulību" nav Jaunavas dabā. Ģimenei, viņuprāt, vajadzētu veltīt vairāk laika nekā visam pārējam. Vīriešu materiālā atbildība tiek uzskatīta par normu. Nespēja saprast šo faktu no vīrieša puses ir neveiksme.

1. vieta - Skorpions

Skorpiona personība nav viegla. Ja ir secinājums, tas, visticamāk, nav pārsūdzams, un šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem patīk izdarīt secinājumus. Analizatori pēc būtības, viņi patur "ieroča pozīcijā" katru dzīvesbiedra maiņu, tāpēc pastāv liela iespēja "paklupt". Skorpiona tiešums var izglābt laulību vairāk nekā vienu vai divas reizes, bet secinājumi agrāk vai vēlāk visu izšķirs.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu