Jevgēnija Petrosjana gados jaunā sieva publisko neierasti atkailinātu fotogrāfiju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas humorists Jevgēnijs Petrosjans kopā ar gados jaunāko sievu devies atvaļinājumā uz Sočiem. Vienmēr nedaudz konservatīvā sieva, kura par Petrosjanu ir 44 gadus jaunāka, vietnē "Instagram" publiskojusi neierasti atkailinātu fotogrāfiju. 

Krievu humorists Jevgēnijs Petrosjans ar savu jauno sievu Tatjanu Bruhunovu nesen devušies atpūtā uz Sočiem. Pāris apmetās vienā no dārgākajām viesnīcām. Viņi ir pieraduši pie greznības un tam naudu netaupa. Tatjana atklāja, ka ir patiesi laimīga. 

«Ir grūti noticēt, ka šis bija pirmais lidojums piecu mēnešu laikā. Tas pagāja tik ātri, ka es negribēju atstāt lidmašīnu pēc nolaišanās. Soči!», savā «Instagram» profilā rakstīja humorista 31 gadu vecā sieva.

Sieviete publicēja fotoattēlu no viesnīcas istabas. Istaba ir grezni izdekorēta - ozolkoka grīda, sienas, kas rotātas ar gobelēnu, gleznas, kā arī milzīga divguļamā gulta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatyana Brukhunova (@bruhunova) on

Ierodoties kūrortā, vīrs un sieva nolēma pavadīt laiku vienā no populārākajiem restorāniem.

“Pirmajā vakarā pēc ierašanās Sočos devāmies uz foršāko restorānu pilsētā. Arī šefpavārs ir mega izskatīgs!”, rakstīja Tatjana.

Drīz pēc tam viņa publicēja attēlu, kura pozē labi apgaismotā verandā ar skatu uz jūru naktī. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatyana Brukhunova (@bruhunova) on

Fani priecājās par slavenībām, kuras vasaras pēdējās dienās varēja aizbēgt no trokšņainās Maskavas. Zinot Bruhunovas mīlestību pret gardēžu restorāniem un interesantiem ēdieniem, sekotāji sāka konsultēt viņu par dažādām apmeklējamām vietām. Viens no sekotājiem jautāja Tatjanai, kāpēc viņa pat atvaļinājuma laikā nepublicē fotogrāfijas ar savu mīļoto vīru sociālajos tīklos. «Es nedomāju, ka ir pareizi izrādīt savu personīgo dzīvi. »Instagram« nav ģimenes fotoalbums,» lakoniski atbildēja Tatjana. 

Par prieku vīram viņa, gājienā uz pludmali,  uzdrošinājās publiski demonstrēt dziļu dekoltē. 74 gadus vecā humorista sieva burtiski mirdzēja no laimes melnā augšdaļā un zīda pidžamas stila uzvalkā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatyana Brukhunova (@bruhunova) on

Starp citu, pats mākslinieks izskatās lieliski. Blakus savai sievai viņš kļūst tikai jaunāks.  Jāatzīmē, ka, lai uzturētu sevi formā, humorists pastāvīgi nodarbojas ar sportu. Viņš velta pusotru stundu fitnesam un katrā treniņā veic 30 vingrinājumus. Novērtējiet paši!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu