Detroitas bēru namā it kā mirusi sieviete atver acis mirkli pirms balzamēšanas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: pexels.com

Jauna sieviete, kurai tika konstatēta nāves iestāšanās savās mājās Detroitā, ASV, bēru namā atver acis, kad viņa tika gatavota balzamēšanai, vēstī ziņu aģentūra AP.

Sautfīldas ugunsdzēsības dienests atzina, ka bija iesaistīts visai dīvainā notikumā svētdien, 23. augustā, kas sākās, kad medicīnas komanda tika izsaukta uz mājām, kur 20 gadus veca sieviete tika atrasta it kā mirusi.

Paramediķi mēģinājuši sievieti atdzīvināt 30 minūtes un konsultējās ar neatliekamās palīdzības dienesta ārstu, pavēstīja departaments.

Ārsts notikuma vietā "konstatēja pacientes nāvi, pamatojoties uz sniegto medicīnisko informāciju".

Oklendas apgabala medicīniskās ekspertīzes birojs paziņoja, ka līķi var apglabāt, neveicot autopsiju, ziņo ugunsdzēsības dienests.

Bet Džeimsa H. Koula bēru namā Detroitā nāca gaismā satraucošs atklājums: vairāk nekā stundu vēlāk sieviete joprojām bijusi dzīva.

"Mūsu darbinieki apstiprināja, ka viņa elpo un izsauca neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādi," vēstīja apbedīšanas birojs.

Advokāts Džefrijs Fjūgers, kuru ģimene nolīga, identificēja sievieti kā Tašu Baušampu.

"Viņi gatavojās viņu iebalzamēt, kas ir visbiedējošākais, ja viņa nebūtu atvērusi acis..." sacīja Fjūgers.

"Mana sirds ir pilna! Kāds pasludināja manu bērnu par mirušu, un viņa pat nebija mirusi," pastāstīja Baušampas māte Ērika Latimora.

Sautfīldas ugunsdzēsības dienests apgalvo, ka veic iekšēju izmeklēšanu, taču uzstāja, ka ugunsdzēsības un policijas departamenti ievērojot visas procedūras.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu