Vācijā Covid-19 dēļ bankrotē viens no lielākajiem Eiropas bordeļiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: pexels.com

Covid-19 pandēmijas dēļ noteikto ierobežojumu rezultātā Vācijā bankrotu pieteicis viens no lielākajiem Eiropas bordeļiem, vēstī raidsabiedrība BBC.

Bordelis "Pascha", kurš izvietots desmitstāvīgā ēkā, līdz šim bijis pazīstams kā viena no Ķelnes ievērojamākajām vietām.

"Ar mums ir cauri," vietējam laikrakstam "Express" atzinis iestādījuma direktors Armīns Lošeids.

Kopš Covid-19 pandēmijas sākuma prostitūcija Ziemeļreinas-Vestfālenes federālajā zemē tikusi aizliegta.

Bez aptuveni 120 prostitūtām, kas pasti strādā bordelī, "Pascha" nodarbina arī apmēram 60 cilvēku apkalpojošajā personālā, sākot ar pavāriem un beidzot ar frizieriem.

Lošeids kritiski izteicies par Vācijas varasiestāžu metodēm cīņā ar pandēmiju. Īpaši negatīvi viņš vērtē amatpersonu nespēju nosaukt konkrētus termiņus, kad uzņēmumi varēs atsākt savu darbu.

"Mēs šādos apstākļos nevaram plānot. Mēs būtu varējuši novērst bankrotu ar banku palīdzību, ja varētu apsolīt, ka nākamā gada sākumā lietas atkal sāks notikt," norādījis bordeļa direktors.

Viņš piebildis, ka ļaudis arī pandēmijas laikā joprojām tirgo seksuālos pakalpojumus, taču nemaksā par to nodokļus.

2006.gadā "Pascha" piesaistīja mediju uzmanību, kad tam draudus izteica islāma ekstrēmisti, jo uz bordeļa brandmūra tika izvietots reklāmas plakāts, kurā blakus puskailai sievietei bija attēloti 32 futbola Pasaules kausa izcīņas dalībvalstu karogi, kuru vidū bija arī Irānas un Saūda Arābijas karogi.

Izskanējušas bažas, ka bordeļu slēgšana prostitūtu darbu padarīs bīstamāku, jo tās būs spiestas noiet pagrīdē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu