Sobčaka atklāj, ka sākusi romānu ar tagadējo vīru, vēl esot iepriekšējā laulībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu žurnāliste un TV raidījumu vadītāja Ksenija Sobčaka viesojās aktrises Agates Mucenieces raidījumā "Godīga šķiršanās". Dāmas runāja gan par Sobčakas šķiršanos no Maksima Vitorgana, gan par viņas tagadējo vīru, režisoru Konstantīnu Bogomolovu. 

Sobčaka paskaidroja, ka viņa apprecējās ar Vitorganu, jo abu starpā valdīja spēcīga mīlestība, pretējā gadījumā viņa nebūtu dzemdējusi bērnu. Tomēr vienā brīdī pienāca periods, kad viņu attiecībās sākās nesaskaņas. Sobčaka norādīja, ka kādā brīdī pārim parādījušās pavisam citas intereses. Turklāt viņai un Maksimam bija pilnīgi atšķirīgi uzskati par laika pavadīšanu.

"Šeit jūs nevarat pateikt, kam ir taisnība un kam nav. Atšķirīga estētika. Šī plaisa sāk paplašināties. Jūs sākat just savu vientulību. Tas nenotiek vienā naktī," viņa paskaidroja.

Sobčaka uzsvēra, ka ir pateicīga Vitorganam par laulībā nodzīvotajiem gadiem. Viņi ir spējuši uzturēt labas attiecības. Turklāt Maksims esot brīnišķīgs tēvs. Ksenija bija šķiršanās iniciatore, taču šis lēmums viņai bijis grūts.

"Tas ir bērna, atbildības jautājums. Kādā brīdī jūs saprotat, ka šis stāsts ir beidzies," viņa atzina.

"Sajūta, ka jums ir šī pagātne kopā, bet kaut kā pietrūkst," viņa paskaidroja. Sobčaka norādīja, ka viņai nekad nav svarīgs kāda cita viedoklis, pat viņas mātes viedoklis. Viņai ir svarīgi dzīvot un justies laimīgai. Pēdējo laulības gadu ar Maksimu viņa pavadīja vienās šaubās.

"Liktenis mani nebūtu novedis līdz Konstantīnam, ja nebūtu bijis šaubu periods un konstantā sajūta, ka esmu nelaimīga," sacīja Sobčaka.

Saziņa ar Konstantīnu Bogomolovu sākās posmā, kad Ksenijai un Maksimam jau bija attiecību problēmas. "Viņš vispirms rakstīja, es atbildēju, un pēc tam mēs daudz sarakstījāmies," žurnāliste atklāja abu romāna detaļas.

Viņi ilgu laiku nesatikās, bet nemitīgi sarakstījās. Pirmo reizi Ksenija un Konstantīns satikās Sanktpēterburgā. Bogomolovs uzaicināja Sobčaku uz izrādes "Brīvība" pirmizrādi.

Viņu Konstantīnā piesaistīja vienlīdzība, kuras nebija laulībā ar Vitorganu. Tur viss esot bijis citādāk. "Tā bija bremžu un zibens savienība," jokoja žurnāliste, piebilstot, ka tajā nav nekā slikta. Toreiz šī savienība bijusi patīkama, un tā darbojās.

Kas attiecas uz pašreizējo dzīvesbiedru, viņa uzskata, ka viņš ir daudz gudrāks par sievu: "Viņš ir cilvēks ar spēcīgāku intelektu. Problēma ir tā, ka viņš tā domā par sevi." 

Atgādinām, ka 2019. gada 21. janvārī starp Maksimu Vitorganu un Konstantīnu Bogomolovu izcēlās kautiņš. 2019. gada jūnijā Ksenija apstiprināja, ka ir šķīrusies no Maksima. 2019. gada 13. septembrī viņa apprecējās ar režisoru Konstantīnu Bogomolovu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu