Medijs: Zināms Brieža nākamās cīņas datums un norises vieta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mairis Briedis (no kreisās), Pasaules boksa supersērijas organizators Kalle Zauerlands un kubietis Juniers Dortikoss
Mairis Briedis (no kreisās), Pasaules boksa supersērijas organizators Kalle Zauerlands un kubietis Juniers Dortikoss Foto: Edijs Pālens / LETA

ESPN boksa apskatnieka Salvadora Rodrigesa rīcībā nonākusi informācija par Maira Brieža nākamās cīņas datumu un norises vietu.

ESPN raidījumā "Knockout" Rodrigess pavēstījis, ka Brieža nākamā cīņa Pasaules boksa supersērijas (WBS) otrās sezonas finālā norisināsies 26. septembrī Vācijā. Brieža pretinieks šajā cīņā būs kubietis Juniels Dortikoss.

Oriģināli cīņa bija paredzēta 21. martā Rīgā, bet pēcāk dueļa datums Covid-19 pandēmijas dēļ tika pārcelts uz 16. maiju, bet arī tad cīņas norisi apdraudēja minētā pandēmija.

Jau iepriekš Brieža menedžeris Raimonds Zeps sarunā ar portālu TVNET kā iespējamo cīņas norises vietu minēja Vāciju.

"Latvija tiek izskatīta kā opcija. Ļoti ceram, ka Latvijai būs priekšrocība. No organizatoriskā viedokļa loģiskāka gan ir Vācija," jūnijā Zepu citēja TVNET.

Briedis savas līdzšinējās karjeras laikā ir izcīnījis 26 uzvaras, piedzīvojot vienu neveiksmi. Savukārt Dortikoss uzvaru svinējis 24 dueļos un zaudējuma rūgtumu arī izjutis vienu reizi.

Papildus WBSS galvenajai balvai, Muhameda Ali trofejai abi bokseri, visticamāk, cīnīsies arī par Dortikosam piederošo Starptautiskās boksa federācijas (IBF) čempiona jostu.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu