Igaunijā kails vīrietis mežā nodarbojas ar sevis apmierināšanu un biedē sēņotājus (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mežs. Ilustratīvs foto.
Mežs. Ilustratīvs foto. Foto: Evija Trifanova/LETA

Otrdien, 15. septembrī, kāda gados jauna sieviete bija devusies sēņot Rimmu ciematā esošajos mežos. Kad kāda brīdī sieviete piecēlusies un paskatījusies apkārt, ieraudzītais viņu pamatīgi sabiedējis, vēsta laikraksts "Postimees".

Sieviete dažu desmitu metru attālumā ieraudzīja kailu vīrieti, kurš nodarbojies ar sevis apmierināšanu.

Vīrietis ieraudzīja sievieti un metās bēgt, taču sieviete dzinās viņam pakaļ. Kailajam vīrietim gan ātri vien izdevās nozust.

Sieviete nekavējoties par notikušo zvanīja policijai un uz notikuma vietu nekavējoties tika nosūtīta patruļas brigāde. Izrādījās, ka dienu iepriekš likumsargi saņēmuši tieši tādu pašu zvanu.

Policija vairākas stundas kailo vīrieti meklēja mežā un tā apkārtnē. Tiesa, tā kā cilvēku dzīvībām briesmas nedraudēja, vērienīga meklēšana netika uzsākta.

Otrdienas vakarā vietējiem iedzīvotājiem izdevās notvert vīrieti un nodeva viņu policijai. Izrādījās, ka aizturētais vīrietis jau iepriekš nodarbojies ar tādām lietām.

Likumsargi pēc sarunas ar vīrieti secināja, ka viņam ir nepieciešama medicīniskā palīdzība un soda vietā piedāvāja doties uz ārstniecības iestādi. Palīdzību vīrietis noraidīja un solīja, ka pats tikšot galā.

Vīrietis netiek uzskatīts par bīstamu cilvēkiem, taču ar savu uzvedību viņš var nobiedēt citus cilvēkus.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu