No partijas "KPV LV" izslēgtais Blumbergs uzņemts "Vienotībā"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

No partijas "KPV LV" izslēgtais Saeimas deputāts Aldis Blumbergs iestājies partijā "Vienotība", aģentūru LETA informēja partiju apvienības "Jaunā vienotība" (JV) Saeimas frakcijas pārstāve Silva Rozenbaha-Atvara.

JV ietilpstošās partijas "Vienotība" valde šodien apstiprinājusi Blumberga iesniegumu par iestāšanos partijā. JV Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Ainars Latkovskis norāda, ka neatkarīgo deputātu pievienošanās partijām ir svarīga, lai mazinātu politisko fragmentāciju 13.Saeimā un konstruktīvi strādātu sabiedrības labklājības un valsts attīstības labā. Tādēļ viņš esot gandarīts par jauno partijas biedru.

Savukārt Blumbergs norāda, ka politikā ideju realizācijai nepieciešams kolektīvs kopdarbs, tādēļ viņš augstu vērtējot iespēju strādāt JV komandā. "Es pievienojos stabilai organizācijai, kas apvieno pieredzējušus politiķus, kurus vieno kopīgas vērtības un izpratne par konstruktīvu darbu ilgtermiņā," sacījis deputāts.

Blumbergs apņēmies līdzdarboties partijas Ādažu nodaļas izveidē.

"Vienotības" valde šodien uzņēmusi partijā arī vēsturnieku Edgaru Engīzeru, kurš darbosies partijas Rīgas nodaļā. Kopš gada sākuma partija "Vienotība" savās rindās uzņēmusi gandrīz 40 jaunus biedrus, organizācijas biedru kopskaits tuvojas 2200 cilvēkiem.

LETA jau ziņoja, ka Blumbergs kopā ar Artusu Kaimiņu savulaik tika izslēgts no "KPV LV" Saeimas frakcijas. Toreiz frakcijas vadītāja vietnieks Ēriks Pucens skaidroja, ka šis jautājums aktualizējās, ņemot vērā abu deputātu "ilgstošu attieksmi" pret partijas Saeimas frakcijas darbu.

"Mēs jau sen nejūtam šos deputātus kā komandas spēlētājus un biedrus," toreiz norādīja Pucens. Politiķis atzina, ka Kaimiņš un Blumbergs balsojumos bijuši uzticīgi valdības koalīcijai, bet ne partijai un tās darbam Saeimas frakcijā.

Savukārt Blumbergs izslēgšanu no "KPV LV" frakcijas vērtēja kā politisko atriebību par abu deputātu balsojumu Rīgas domes atlaišanas un ārkārtas vēlēšanu jaunā regulējuma likumprojektiem.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu