Petrosjans par bijušo sievu Stepaņenko: Viņa pati mani izmeta no savas dzīves

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu komiķis Jevgēnijs Petrosjans deva mājienu, ka šķiršanās no humoristes Jeļenas Stepaņenko patiesībā ir bijusi sievas pašas iniciatīva. 

75 gadus vecais krievu komiķis Jevgēnijs Petrosjans nesen pasaulei parādīja savu dēlu, kurš dzimis attiecībās ar gados jauno Tatjanu Bruhunovu. Jau sen tiek runāts, ka šovmenis izšķīries no iepriekšējās sievas, komiķes Jeļenas Stepaņenko tieši Tatjanas dēļ. Sociālajos tīklos fani vēl joprojām pārmet Petrosjanam, ka viņš ļoti neglītā veidā pametis savu sievu. 

"Tā ir kļuvusi par modernu tradīciju šķirties no sievām, kuras blakus bijušas ilgus gadus," rakstīja viens no mākslinieka sekotājiem. Parasti Petrosjans uz šādām ziņām nereaģēja, taču nesen viņš nolēma pārtraukt klusumu.

"Es neizmetu Jeļenu Stepaņenko no savas dzīves! Turklāt viņa pati to izdarīja jau sen," emocionāli sacīja komiķis.

Atgādinām, ka Petrosjans un Stepaņenko pērnā gada vasarā izšķīrās pēc 30 gadu ilgas laulības. Stepaņenko vairākkārt ir atzīmējusi, ka viņa netur ļaunu prātu uz bijušo vīru un viņa novēl viņam tikai laimi.

"Es domāju, ka viņš pats izvēlējās. Ja viņš domā, ka ir uz pareizā ceļa, Dieva dēļ! Mēs runājāmies, viņš teica, ka vēlas sākt jaunu dzīvi. Es teicu: "Dieva dēļ!" un ļāvu viņam doties uz šo mērķi," iepriekš stāstīja Jeļena. 

2019. gada decembrī Petrosjans apprecējās ar 31 gadu veco Tatjanu Bruhunovu. Šī gada martā pārim piedzima dēls. Daudziem ir aizdomas, ka pāris izmantoja surogātmātes pakalpojumus, bet šo versiju kategoriski noraidīja vispirms Petrosjans un pēc tam pati Tatjana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu