47 gadus vecā Heidija Kluma turpina izrādīt savu slaido figūru, pozējot pavisam kaila (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Vācu supermodele un aktrise Heidija Kluma 47 gadu vecumā turpina pārsteigt ar savu perfekto figūru. Sieviete vietnē "Instagram" ievietoja fotogrāfiju, kurā pozē pavisam kaila. 

Kadrā 47 gadus vecā zvaigzne guļ uz grīdas blakus savam mīlulim - milzīgam sunim. Seksīgā poza, kādā apgūlusies slavenība, ļauj novērtēt Heidijas figūru visā tās krāšņumā. Fotogrāfijas autors ir modeles vīrs, mūziķis Toms Kaulics.

Komentāru iespēja šai fotogrāfijai ir slēgta. Tas Klumai palīdz izvairīties no negatīviem komentāriem. Agrāk lietotāji ik pa brīdim kritizēja modeli - kādam nepatika viņas attiecības ar ģitāristu, kurš ir 16 gadus jaunāks par modeli, tomēr bija arī tādi, kuri uzskatīja, ka sieviete ievieto fantastiskas fotogrāfijas.

Modele un četru bērnu māte brīvo laiku diezgan daudz pavada puskaila, kā arī paparaci bieži vien modeli noķer knapi apģērbtu.

Heidija Kluma savu modeles karjeru sāka 1998. gadā. Kopš tā laika viņa ir atkārtoti mirdzējusi uz žurnālu vākiem un piedalījusies dažādos šovos.

Zvaigzne laidusi pasaulē arī četrus bērnus - trīs no otrā vīra dziedātāja Sīla. Kopš 2019. gada Kluma ir precējusies ar grupas "Tokio Hotel" solista dvīņu brāli Tomu Kaulicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu