Uzzini, kuram šomēnes veiksies! Pāvels Globa izveidojis septembra finanšu horoskopu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pāvels Globa.
Pāvels Globa. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Astrologs Pāvels Globa izveidojis pirmā rudens mēneša finanšu horoskopu. Pēc eksperta domām, katra Zodiaka zīme varēs iegūt kāroto, bet veiksmīgākie tomēr būs piecu zvaigznāju pārstāvji, vēsta portāls "Volg".

Auns

Centieties nepārkāpt likumus, risks nav tā vērts. Spēja laicīgi mainīt taktiku būs veiksmes atslēga šajā mēnesī. Veiksmīgās naudas dienas: 25. un 29. septembris.

Vērsis

Astrologs iesaka uzmanīties ar darījumiem un lieliem pirkumiem. Tas jo īpaši attiecas uz sieviešu kārtas pārstāvēm. Labvēlīgā diena: 22. septembris.

Dvīņi

Finansiālā labklājība nav aiz kalniem, atliek tikai spert pēdējo soli šajā jomā. Esiet uzmanīgs pret ieteikumiem un jaunām idejām, iespējams, viena no tām būs liktenīgā. Veiksmīgā diena: 24. septembris.

Vēzis

Pirmo reizi pēc ilgāka laika Vēži sajutīs spēcīgo Visuma atbalstu. Nāks interesanti un izdevīgi piedāvājumi, būs spēks uzņemties vairākas lietas vienlaikus. Atbalstu sniegs arī cilvēks, kurš jūsu dzīvē parādīsies pēkšņi. Vislabvēlīgākā diena: 30. septembris.

Lauva

Jūs varat riskēt septembrī, taču labāk uzticēties aukstam aprēķinam, nevis intuīcijai. Ienākumi šajā mēnesī būs patīkami, bet ne nejauši. Labvēlīgās dienas: 24. un 29. septembris.

Jaunava

Netaupiet naudu, it īpaši ceļojot. Ļaujiet tagad budžetam pāriet uz patīkamiem, lai arī ne visai racionāliem pirkumiem. Labvēlīgā diena: 28. septembris.

Svari

Neaizņemieties lielas summas. Centieties izvairīties no jebkāda riska un apšaubāmas naudas manipulācijas. Iespējamie nejaušie ienākumi negaidītu blakus darbu veidā. Veiksmīgā diena: 22. septembris.

Skorpions

Šī zīme saņems ilgi gaidīto likteņa dāvanu. Labs ienākumu pieaugums ļaus Skorpioniem tuvoties plāna īstenošanai: tā var būt mājas pirkšana, jaunas karjeras sākšana vai dzīvesvietas maiņa. Veiksmīgās dienas: 26. un 30. septembris.

Strēlnieks

Līdz ar rudens atnākšanu Strēlnieka dzīve sāks uzlaboties. Grūtību virkne beidzas, pienācis laiks gūt labumu un saņemt pelnītu atlīdzību naudas izteiksmē. Labvēlīgās dienas: 24. un 29. septembris.

Mežāzis

Zīmes pārstāvji ir ieguldījuši daudz pūļu, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli. Rudenī zvaigznes viņus apbalvos par fantastisko izturību. Veiksmīgā diena: 22. septembris.

Ūdensvīrs

Visveiksmīgākais laiks ir tiem, kas nodarbojas ar komercdarbību. Nebaidieties riskēt, intuīcija jūs nepievils. Labvēlīgas dienas: 23. un 28. septembris.

Zivis

Negaidīti izdevumi var aizņemt lielu daļu no jūsu mēneša budžeta. Iepērkoties ieteicams būt uzmanīgiem un neaizmirstiet atlikt kaut ko lietainai dienai. Labvēlīgās dienas: 24. un 29. septembris.


 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu