Noslepkavotā Pāvela Rebenoka partneris vairs nevēlas svinēt dzimšanas dienas (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

26. septembrī Rīgas Kristus Piedzimšanas pareizticīgo katedrālē notika atvadīšanās no noslepkavotā advokāta Pāvela Rebenoka. Nu Rebenoka kolēģis, jurists Mārtiņš Krieķis pastāstīja, kā šausminošo notikumu pārdzīvo viņa partneris, veterinārārsts Ingus Balandins, kurš mūžībā aizgājušajam juristam arī publiski veltīja siltus atvadu vārdus. 

Jau ziņots, ka naktī uz 20. septembri Langstiņos nogalināts zvērināts advokāts Rebenoks, bet Ingus Balandins ievainots.

23. septembrī Balandinam apritēja 38 gadi, taču, kā atklāj abu pietuvināta persona Krieķis, Ingus savu dzimšanas dienu nesvinēja.

"Viņš arī turpmāk savā mūžā dzimšanas dienas vairs nesvinēs. Ingus negrib saņemt ne apsveikumus, ne dāvanas," izdevumam "Privātā Dzīve" sacīja Krieķis.

Dažas dienas pirms bērēm Balandins sociālajos tīklos publiskoja Rebenokam veltītu ierakstu: "Vien paliek mīlestība tava, kā sāpju un kā laimes mērs... Tu vienmēr esi un būsi ar mani."

Vien paliek mīlestība Tava, kā sāpju un kā laimes mērs...? Tu vienmēr esi un būsi ar mani??? Atvadīšanās no Pāvela 26.09.2020. Plkst 11:00 Rīgas Kristus Piedzimšanas katedrāle Apbedīšana Pokrova kapos

Posted by Ingus Balandins on Ceturtdiena, 2020. gada 24. septembris

 Foto: Atvadīšanās no Pāvela Rebenoka

Policija žurnālistiem skaidroja, ka trīs maskās tērpti noziedznieki advokāta Rebenoka mājā iebrukuši, uzlaužot durvis, un savus upurus tie situši ar rokām, kājām un turpat atrastiem dēļiem, bet no notikuma vietas aiznesuši līdzi dārgus rokaspulksteņus un juvelierizstrādājumus.

Laupītāji upurus pārsteiguši, nezvanot pie durvīm, bet ielaužoties pa tām no pagalma puses. Policija gan vēl skaidros, vai ielaušanās pa durvīm notikusi pirms saimnieku atgriešanās vai jau pēc tam. Policija notikuma vietā ieradusies pēc tam, kad noziegumā cietušais Rebenoka partneris veterinārārsts Balandins vērsies pēc palīdzības pie kaimiņiem, jo viņam pašam telefons ticis atņemts.

Saistībā ar notikušo policijā sākts Kriminālprocess pēc krimināllikuma 117. panta - par slepkavību, ja tā saistīta ar laupīšanu. Policija gan aizvien neizslēdz arī iespēju, ka Rebenoka slepkavības motīvi varētu būt saistīti ar viņa profesionālo darbību, tomēr šī versija esot mazāk ticama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pavels Rebenoks (@_terrazini_) on

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu