"Viņš komunicē ar acīm." Flavio Briatores bijusī sieva nāk klajā ar jaunu informāciju par Šūmahera veselību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mihaels Šūmahers
Mihaels Šūmahers Foto: AFP / Scanpix

Mihaela Šūmahera bijušā komandas vadītāja Flavio Briatores bijusī sieva Elizabeta Gregorači sarunā ar spāņu mediju "Diario de Mallorca" atklājusi jaunas detaļas par leģendāro pilotu.

Pazīstamais spāņu medijs vēsta, ka Šūmahera sieva Korinna 2017. gadā no Madrides "Real" prezidenta Florentino Pereza iegādājusies īpašumu uz Spānijai piederošās salas Majorkas.

Tiek ziņots, ka šis īpašums kopš iegādes brīža ir pārveidots par pielāgotu slimnīcu un leģendārais pilots tagad ir pārvietots uz minēto salu, lai turpinātu savu atlabšanas procesu pēc 2013. gadā piedzīvotā negadījuma.

Flavio Briatore un Mihaels Šūmahers ir labi draugi. Tieši itāļa vadītajā "Benetton" vienībā Šūmahers aizvadītā gadsimta deviņdesmito gadu vidū izcīnīja karjeras pirmos divus čempiona titulus.

"Viņu drīkst satikt tikai trīs cilvēki. Es zinu, kas tie ir," par Šūmahera ģimenes piekopto politiku sarunā ar minēto spāņu mediju skaidrojusi Gregorači. Pastāv iespēja, ka viens no šiem cilvēkiem patiesi ir viņas bijušais vīrs Flavio Briatore, ņemot vērā abu F-1 "gigantu" reiz veiksmīgo sadarbību.

Runājot par Šūmahera veselības stāvokli, Gregorači atklāja ne pārāk optimistiskas ziņas: "Mihaels nerunā. Viņš komunicē ar acīm."

Iepriekš Šūmahera boss no vācieša laikiem "Ferrari" rindās izteicās, ka leģendārais pilots turpinot cīņu par atlabšanu: "Aizvadītajā nedēļā atkal satiku Mihaelu. Viņš cīnās. Ceru, ka pasaule viņu atkal ieraudzīs. Tieši šī mērķa virzienā viņš un viņa ģimene strādā."

Tomēr atzītais franču neirologs Ērihs Rīders, runājot par bijušā pilota veselību, bija noskaņots pesimistiski: "Vai pastāv iespēja, ka viņš kādreiz vēl būs tāds, kā pirms negadījuma? Es nudien tā nedomāju."

Pēc šaušalīgā kritiena 2013. gada nogalē par leģendārā pilota veselības stāvokli ir bijusi pieejama ierobežota intervija. Daudzi pilota un viņa ģimenes draugi ir uzsvēruši, ka ciena Šūmahera tuvinieku vēlmi informāciju par bijušā sportista veselības stāvokli paturēt noslēpumā.

Vēl jūnijā bija plānots, ka Šūmaheram tiks veikta atkārtota cilmju šūnu terapija, bet Covid-19 radīto draudu dēļ tā pagaidām ir atlikta.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu