Vēl viens elektroskūtera upuris! Krievu zvaigzne Maksims Fadejevs cietis negadījumā ar skūteri un salauzis ribas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Lai arī cik moderni šobrīd būtu pārvietoties ar elektroskūteri, tomēr tam var būt pavisam nepatīkamas sekas. Nu cietušo pulkam pievienojies Krievijas mūzikas producents Maksims Fadejevs.

Pavisam nesen piemaskavas ciematā 52 gadus vecais mūzikas producents Maksims Fadejevs devās vizināties ar elektrisko skūteri. Tomēr it kā nevainīgā vizināšanās ātri vien izvērtās par ātrās palīdzības izsaukumu. Producents nav varējis novaldīt skūteri, kas traucies pilnā ātrumā, un nokritis.

Tagad Fadejevs mājās veseļojas. Ārsti aizlieguši viņam celties no gultas. Mediķi Maksimam konstatējuši smagu krūškurvja sasitumu un ribu lūzumus. Pats mākslinieks atzīmēja, ka viņam bijis grūti elpot un runāt.

Vasarā producents atklāja pārsteidzošus jaunumus - gada laikā viņam izdevies nomest 100 kilogramus svara. Viņaprāt, šajā ziņā viņam palīdzēja vienkāršs noteikums - no rīta, pēcpusdienā un vakarā pirms ēšanas izdzert 600 mililitru karsta ūdens. Tomēr uztura speciālisti kritizēja viņa metodi, neticot, ka viņš ir zaudējis svaru pats, bez diētām un ārstu komandas palīdzības.

Atgādinām, ka arī mūzikas producents un vairāku talantu šovu žūrijas loceklis Saimons Kauels cieta negadījumā ar elektroskūteri, kura rezultātā guva mugurkaula lūzumu. Arī popzvaigznei Rianai gadījās ciest negadījumā ar pārvietošanās līdzekli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by МАКСИМ ФАДЕЕВ (@fadeevmaxim) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu