Rīgas dome ievēlē trīs vicemērus - Ķirsi, Smiltēnu un Ozolu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas vicemēre Linda Ozola (JKP), vicemērs Edvards Smiltēns (NA/LRA), Rīgas mērs Mārtiņš Staķis (APP/P) un vicemērs Vilnis Ķirsis (JV)
Rīgas vicemēre Linda Ozola (JKP), vicemērs Edvards Smiltēns (NA/LRA), Rīgas mērs Mārtiņš Staķis (APP/P) un vicemērs Vilnis Ķirsis (JV) Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas dome šodien ievēlēja trīs domes priekšsēdētāja vietniekus, šajos amatos apstiprinot Vilni Ķirsi (JV), Lindu Ozolu (JKP) un Edvardu Smiltēnu (NA/LRA).

Ķirsis Rīgas domē būs atbildīgs par satiksmes problēmu novēršanu un infrastruktūras sakārtošanu, Smiltēns - par sadarbību ar Pierīgas pašvaldībām, bet Ozola par korupcijas izskaušanu un labas pārvaldības principu ieviešanu.

Jau ziņots, ka Rīgas domē izveidota koalīcija no četrām Rīgas domes frakcijām. Jaunajā koalīcijā darbojas "Attīstībai/Par"/"Progresīvie" (APP), "Jaunā vienotība" (JV), Nacionālā apvienība/Latvijas Reģionu apvienība (NA/LRA) un Jaunā konservatīvā partija (JKP) jeb kopumā septiņas dažādas partijas.

Koalīcijas partneri vienojās, ka Rīgas domes priekšsēdētājs būs Mārtiņš Staķis (APP), viņam būs trīs vietnieki, kas pārstāvēs pārējos koalīcijas sadarbības partnerus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu