Ņem vērā! ⟩ Stājas spēkā izmaiņas vairāku reģionālo autobusu grafikos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šodien, 5. oktobrī, stājas spēkā izmaiņas vairāku reģionālo autobusu maršrutu grafikos, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijā.

Lai Salas vidusskolas skolēni paspētu uz mācību stundu sākumu, maršruta Nr.6896 Jēkabpils-Sala autobuss no Jēkabpils autoostas katru dienu izbrauks plkst.8, nevis kā līdz šim - plkst.8.05.

Savukārt, lai pasažieri varētu pārsēsties no viena maršruta autobusa citā, maršruta Nr.6943 Preiļi-Upmala-Līvāni autobusam, kas no Preiļu autoostas pirmdienās un piektdienās izbrauc plkst.14.15, mainīsies apstāšanās laiks pieturās ceļa posmā no Rožupes pagasta padomes līdz Līvāniem. Tādējādi pasažieri paspēs pārsēsties maršruta Nr.7983 Rīga-Daugavpils autobusā, kas pieturā "Līvāni" apstājas plkst.15.42.

Turklāt, atsaucoties Daugavpils reģionālās slimnīcas un Daugavpils pensionāru sociālās apkalpošanas teritoriālā centra darbinieku lūgumam, būs izmaiņas maršrutā Nr.5573 Daugavpils-Cirši-Naujenes stacija un Nr.7543 Daugavpils-Krāslava, lai darbinieki pēc darba varētu nokļūt mājās Naujenes pagastā.

Maršruta Daugavpils-Cirši-Naujenes stacija autobuss no Daugavpils autoostas darbadienās izbrauks plkst.6.30 un katru dienu plkst.20, nevis kā līdz šim  attiecīgi plkst.6.35 un 19.50. Tāpat reiss pieturā "Kokini" darbadienās tiks sākts plkst.7.05 un pieturā "Naujenes stacija" katru dienu plkst.20.35, nevis kā līdz šim attiecīgi plkst.7.10 un 20.25.

Maršruta Daugavpils-Krāslava autobuss no Daugavpils autoostas katru dienu izbrauks plkst.8.20, nevis kā līdz šim plkst.9.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu