Divas sievietes ASV pārņēmušas rūpes par mirušās mātes audžubērniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Abas māsas ar adoptētajiem bērniem.
Abas māsas ar adoptētajiem bērniem. Foto: AP/Scanpix

Lunisola Guzmana no Ņūdžersijas bija mīļa un sirsnīga sieviete. Viņa viena uzaudzināja trīs bērnus un pusmūžā adoptēja vēl divus. Diemžēl sieviete saslima ar Covid-19 un mira slimības izraisīto sarežģījumu dēļ. Bērni palika bez mammas, taču sievietes vecākās meitas Ketrīna un Dženifera nolēma uzņemties atbildību par bērniem, vēsta ziņu aģentūra "AP".

“Abi bērni ir mūsu ģimene,” teica Ketrīna, apgalvojot, ka viņai šķitis pašsaprotami - uzņemties atbildību par bērniem. "Ir briesmīgi zaudēt mammu, taču, pateicoties viņai, mums ir divi mazi eņģelīši," apgalvojušas māsas.

Pirms četriem gadiem 46 gadus vecās Guzmanas apgādībā nokļuva mazs puisītis - Zavions. Divus gadus vēlāk viņa bērniņu adoptēja. Zaviona bioloģiskajai mātei piedzima vēl viens bērns - meitenīte vārdā Džasmīna. Guzmana adoptēja arī mazo māsu, lai abi bērni varētu uzaugt kopā.

Pagājušajā gadā Guzmana salaulājās ar savu vīru Ismaelu Lugo, kuram arī bija divi bērni. Lugo kļuva par sievietes piecu bērnu audžutēvu. Drīz vien ģimenei nācās piedzīvot dubultu zaudējumu.

1. aprīlī Lugo mira Covid-19 izraisītu sarežģījumu dēļ, bet Guzmana devās mūžībā tikai sešas nedēļas vēlāk.

Ketrīna atklāja, ka jaunībā viņas mammai esot bijusi grūtniecība ar komplikācijām, kuru rezultātā sieviete zaudējusi dēliņu. Guzmanas meita uzskata, ka skumjais notikums pamudināja mammu adoptēt. 

"Viņai vienmēr šķita, ka kaut kā pietrūkst. Tāpēc viņa nolēma adoptēt un kļūt par mammu mazam puisītim, kuram tas bija nepieciešams," sacījusi Ketrīna.

Ketrīna un Dženifera vienmēr vēlējušās kļūt par mātēm, taču māsām nav savu bērnu. Pēc mātes nāves sievietes ātri pieņēma lēmumu rūpēties par Zavionu un Džasmīnu. Džasmīna dzīvo pie Ketrīnas un viņas drauga netālu no Elizabetes pilsētas, savukārt Zavions dzīvo pie Dženiferas un viņas vīra Nevarkā. Pilsētas atrodas netālu viena no otras, tādēļ māsas bieži satiekas, lai bērni varētu kopā rotaļāties.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu