Džimijs Batlers: Ar prieku palikšu "burbulī" līdz sērijas septītajai spēlei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Viens no Maiami "Heat" komandas līderiem Džimijs Batlers pirms Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas piektās spēles atklājas, ka jūtas noguris. 

Naktī uz sestdienu (Latvijas laiks) NBA finālsērijā tiks aizvadīta piektā spēle. Sērijā līdz četrām uzvarām ar 3-1 pret "Heat" komandu priekšā atrodas Losandželosas "Lakers". 

Batlers lieliski aizvadīja sērijas trešo maču, kurā izcēlās ar "triple-double". 

"Kāda ir mana fiziskā kondīcija pēc četrām spēlēm? Katru dienu tā nemainās. Ziniet, esmu nedaudz noguris," "ASAP Sports" citē Batlera teikto. "Man vairs nav 25, vēl jo vairāk, sen vairs nav 25. Bet viss ir labi. Darīšu visu, lai mēs uzvarētu."

Batlers finālsērijā vidēji spēlē guvis 27,5 punktus, veicis 10,0 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 7,8 atlēkušās bumbas zem groziem. 

"Dabiski, ja laukumā pavada daudz laika, tad nogurumus parādās. Bet nevienam nevajadzētu šaubīties, ka gan es, gan visi komandas dalībnieki pieliks visus spēkus, lai gūtu uzvaru. Orlando jau esam gandrīz 90 dienas, viegli nav. Ar prieku palikšu "burbulī" līdz sērijas septītajai spēlei," pauda Batlers. 

Batleram šī ir pirmā sezona "Heat" sastāvā un pirmais fināls viņa karjerā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu