Vecumnieku pusē aizturēts vīrietis par sievietes sabraukšanu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Policija. Ilustratīvs attēls.
Policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Šonedēļ policija aizturējusi vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par sievietes sabraukšanu Vecumnieku novadā pirms nedēļas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Traģiskais negadījums notika 2.oktobrī, bet 5.oktobrī Bauskas iecirkņa darbinieki uz aizdomu pamata par noziedzīgo nodarījumu aizturēja 1975.gadā dzimušu vīrieti, kuram 7.oktobrī piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

Pašlaik izmeklēšana kriminālprocesā turpinās un tiek skaidroti precīzi nozieguma apstākļi.

Jau ziņots, ka 2.oktobra vakarā tumsā uz Skaistkalnes ceļa pie Vecumniekiem Vecumnieku pagastā uz ceļa Ķekava-Skaistkalne nezināmos apstākļos kāds autovadītājs ir uzbraucis 1997.gadā dzimušai sievietei, kura no gūtajām traumām ir mirusi notikuma vietā. Transportlīdzekļa vadītājs, par to neinformējot policiju likumā noteiktā kārtībā, pēc sadursmes aizbraucis no notikuma vietas.

Policija par notikušo ir sākusi kriminālprocesus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, ja to izdarījusi persona, kas vada transportlīdzekli, un ja tā izraisījusi cilvēka nāvi, un par ceļu satiksmes negadījuma vietas atstāšanu pēc ceļu satiksmes negadījuma, pārkāpjot noteikto kārtību, ja to izdarījis transportlīdzekļa vadītājs, kas izraisīja ceļu satiksmes negadījumu, kura rezultātā iestājusies cilvēka nāve.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu