Tallinā atvērts pirmais "Depo" veikals Igaunijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Veikals "DEPO Mājai Dārzam Remontam" Krasta ielā.
Veikals "DEPO Mājai Dārzam Remontam" Krasta ielā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas būvmateriālu un saimniecības preču tirgotājs "Depo DIY" trešdien Tallinā atklājis pirmo veikalu Igaunijā.

Veikals, kura kopējā platība ir 25 000 kvadrātmetru, atrodas jaunajā biznesa kvartālā "Avala", ko apbūvē kompānija "Kaamos Kinnisvara". Tajā investēti aptuveni 45 miljoni eiro.

"Kaamos Kinnisvara" izpilddirektors Prīts Ūstulnds uzsvēris, ka "Depo" veikala atklāšana kompānijai ir simbolisks notikums, jo tā ir pirmā pabeigtā ēka jaunajā kvartālā, kas tiek nodota nomniekam.

Kā norādījuši kompānijas pārstāvji, tas ir viens no lielākajiem mājai, dārzam un remontam paredzēto preču veikaliem Igaunijā.

Kvartāls "Avala" tiek apbūvēts atbilstoši jaunām ekoloģiskajām prasībām, un "Depo" jumts klāts ar saules paneļiem 15 000 kvadrātmetru platībā, kas ļaus nodrošināt trešo daļu no visa kvartāla enerģijas patēriņa.

Nākamā ēka, ko paredzēts pabeigt "Avala" kvartālā, ir divpadsmit stāvu biroju celtne "Electra", kas top saskaņā ar viedās būvniecības koncepciju un sākotnēji piedāvās aptuveni 20 elektromobiļu uzlādes vietas. Augot pieprasījumam, to skaitu iecerēts palielināt līdz simtam, pastāstījis Ūstulnds. Šo ēku paredzēts pabeigt jau līdz gada nogalei.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu