"Ērkšķu" dāmas jaunpienācēju Edgaru provocē iet peldēties plikam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Šosezon šokējoši atklātais sociālais raidījums “Caur ērkšķiem uz...”, kas ik ceturtdienas vakaru skatāms “STV Pirmā!”, pārsteidza ar pavisam negaidītu notikumu – dāmu bariņam pievienojās Edgars. 33 gadus vecs rīdzinieks – alkoholiķis un izbijis cietumnieks, kurš vēlas no atkarībām brīvu dzīvi, saskanīgas attiecības un stabilu, ienesīgu darbu.

Tiesa, pagaidām dāmu bariņā viņš ir kā baltais zvirbulis – dāmas īsti nav gatavas sadzīvot ar negaidīto kolēģi, un Edgars pat nakšņo atsevišķos apartamentos. Vēl vairāk, šā vakara sērijā dāmas atļausies jaunpienācēju pavilkt uz zoba un pat centīsies izprovocēt.

Viena no “Ērkšķu” meitenēm – Laura – dosies peldēties un aicinās Edgaru sev pievienoties. Lieki nedomājot, vīrišķīgais kungs metīsies ūdenī un neklausīsies biedreņu izkliegtajās provokācijās peldei ļauties bez biksēm. Vēl vairāk - Edgars upē dosies, bruņojies ar “dubultu drošību” – šortiem un apakšbiksēm, par ko izpelnīsies dāmu izsmieklu un tādas frāzes kā “mīkstais” un “kas, tu galīgi jocīgs esi?”.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu