Influencere Elīna Didrihsone dalās intīmās atklāsmēs par savu laulību (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pašmāju influenceru pāris Elīna un Nauris Didrihsoni, kuri ne tikai dzīvo kopā, bet arī vada kopīgu apģērbu veikalu, regulāri izrāda savu mīlestību sociālajos tīklos. Arī šoreiz influencere mīļotajam veltīja jaukus vārdus. 

Vietnē "Instagram" viņa dalījās ar krāšņiem foto, kur redzama kopā ar vīru. Pie kadriem viņa pievienoja pārdomas par laulību.

"Emocijas? Jā, agrāk man likās, ka tas ir svarīgākais attiecībās. Ja otrs cilvēks neliek tavām emocijām sprāgt, tad kaut kas nav kā vajag. Kad es tikko iepazinos ar savu vīru, viņš lika manām emocijām uzsprāgt.

Kā man teica precētie pāri tajā laikā - nesatraucies, ziedu laiks beigsies. Emocijas arī norimsies. Nu, re kā... Nenorimās!

Joprojām viņš manī aizdedzina emocijas. Bet kāda atšķirība ir jūtama tagad? Laulībā? Apziņa, ka viņš būs ar mani, un attiecības ir pārbaudītas... Ne tikai mirkļos, kad rozā brilles uz acīm, bet kad kalni gāžas un liekas, ka mēs krītam. Šis cilvēks ķers mani, turēs aiz rokas, un grūtības mēs dalīsim uz pusēm. Un tāda ir mūsu laulība. Spēcīga un pārbaudīta," teikts Didrihsones ierakstā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??ī?? ?????????? (@didrihsoonee) on

Komentāros ļaudis metās izteikt komplimentus par pāra saskanīgumu. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu