Traģisks pārgājiens: ASV ceļotājs dienu pēc pārgalvīga foto publicēšanas iet bojā pēc kritiena no klints (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: pixabay.com

Pagājušajā nedēļā Arizonas štatā, ASV gājis bojā ceļotājs, nokrītot no klints, pēc tam, kad dienu iepriekš savā "Instagram" kontā publicējis pārgalvīgu fotogrāfiju, stāvot uz augstas klints malas, vēsta portāls "People.com".

29 gadus vecais ASV iedzīvotājs Džordans, kura hobijs ir ceļošana, devās pārgājienā uz Arizonas štata pilsētu Sedonu, kur netālu atrodas iespaidīgas smilšakmens klintis.

Dienu pirms traģiskā negadījuma vīrietis savā sociālā tīkla "Instagram" kontā publicēja fotogrāfiju, kurā viņš lielā augstumā pārgalvīgi stāv uz klints malas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jordan brashears (@jay_brash) on

Pārgājiena laikā Džordans gājis kopā ar diviem citiem nesen satiktiem ceļotājiem. Nākamajā dienā pēc fotogrāfijas publicēšanas, visi trīs ceļotāji gāja apmeklēt senas drupas. 

Vīrietis, kurš gāja krietni pa priekšu, kādā brīdī pazuda no pārējo redzesloka. Ceļabiedri, nonākot pārredzamā vietā, saprata, ka vīrietis ir pazudis un viņu nevar vairs atrast.

Tika izsaukti glābēji, taču arī viņi visas nakts garumā neko neatrada. Nākamajā rīta jau notika pastiprināta meklēšana, kurā tika iesaistīts helikopters, drons un citi papildspēki.

Pateicoties atrastiem zābakiem, ūdens pudelei un mobilajam telefonam, vēlāk tika atrastas arī Džordana mirstīgās atliekas.

Policijas ziņojumā sacīts, ka vīrietis atrasts 30 metru attālumā no krišanas vietas. Tiek pieļauts, ka viņš gājis bojā, mēģinot uzkāpt augšā pa klints pakāpieniem, kad paslīdējis un nokritis no liela augstuma.

"Nekas neliecina, ka Džordans to ir izdarījis speciāli vai noticis noziegums," teikts policijas paziņojumā. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu