Krievijā līdz nāvei piekauts reperis. Devies mūžībā sievas apskāvienos kautiņa vietā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Vitaly Kolmakov

Omskā, Krievijā, nežēlīgi līdz nāvei piekauts reperis Vitālijs Kolmakovs, kurš miris savas sievas apskāvienos. 

Vitālija Kolmakova sieva kļuva par vīra liktenīgās cīņas liecinieci. Pēc viņas teiktā, viss noticis pēc tam, kad reperis pametis draugu dzīvokli un redzējis, kā viņa paziņas iesaistījušies kautiņā ar kādu citu vīriešu baru.

Viņš steidzies salabināt dūru vicinātājus, bet pats kļuvis par upuri. Kādā brīdī Kolmakovs izrādījies viens pret visiem, jo ​​viņa draugi aizskrējuši pēc palīdzības.

"Vitālijs gulēja uz zemes. Viens no puišiem iesita viņam pa galvu, tad viņi visi sāka viņam sist pa seju," sacīja Kolmakova atraitne.

Kad traģēdijas vietā ieradās ātrās palīdzības mašīna, tā varēja tikai konstatēt Vitālija nāvi. Vīrietis nomira šokētās sievas apskāvienos. Cīņas ierosinātāji nekavējoties tikuši aizturēti, bet vēlāk gan atbrīvoti, līdz tiks noskaidroti jauni apstākļi.

Vitālija draugi uzskata, ka uzbrucēji ir ārkārtīgi bīstami sabiedrībai.

"Viņi tika arestēti nozieguma vietā! Problēma ir tā, ka vienam piesprieda mājas arestu, bet otru, nepilngadīgo, atbrīvoja pret drošības naudu! Viņi vienkārši viegli var pārvietoties pa Omskas ielām. Kā tā?! Acīmredzot, aiz šīm slepkavām stāv kāds ietekmīgs cilvēks," domās dalījās Vitālija draugs.

Repera fani izsaka līdzjūtību viņa ģimenei, norādot, ka mūziķis bijis ļoti talantīgs un laipns cilvēks. Vitālijs Omskā tika uzskatīts par populāru izpildītāju, taču viņam nepietika laika, lai sasniegtu visas Krievijas slavas augstumus. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu