Kā matu krāsas maiņa ietekmē cilvēka iekšējo pasauli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pixabay.com

Jebkura cilvēka ārējais tēls atspoguļo viņa raksturu, iekšējās īpašības un attieksmi. Viena no ārējā tēla svarīgām sastāvdaļām ir matu krāsa. Uzzini, kā tā ietekmē cilvēka iekšējos procesus, vēsta portāls "ChannelFive".

Bieži vien pārmaiņas dzīvē vai, gluži pretēji, vēlme pēc šīm izmaiņām mudina mainīt savu ārējo tēlu: drosmīgi matu griezumi un spilgtas matu krāsas pārmaiņas.

Bieži vien, lai atrastu savu ideālo matu krāsu, sievietes pakāpeniski krāso matus, piemēram, no tumšās iedzimtās krāsas līdz gaišam toni un otrādi. Tas var būt lēmums, kas pieņemts sabiedrības, modes vai vienkārši veselīgas vēlmes pēc pārmaiņām dēļ. 

Vēl viens iemesls, kāpēc sievietes maina matu krāsu ir iekšējā motivācija - sava tēla meklēšana, kas atbilstu pašidentifikācijai.

To var arī izteikt apģērbā, matu sakārtojumā, kosmētikā un dažādos aksesuāros.

Kad mūsu sajūta par sevi neatbilst ārējām izpausmēm, tad mēs sākam sevi izrotāt, pilnveidot un mainīt. Sieviete pēc iekšējām izmaiņām mainās arī ārēji.

Nokrāsojusi matus blondus, dāmai var šķist, ka tas ir kļuvis par "jaunu dzīves posmu", bet patiesībā matu krāsas izmaiņas ir tikai atspoguļojums iekšējām pārmaiņām.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu