Rīgā vīrietis vada motociklu teju trīs promiļu reibumā. Nekautrējas pudeli atkorķēt arī likumsargu klātbūtnē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Policists ar alkometru
Policists ar alkometru Foto: LETA

Policija pieķērusi iereibušu motociklistu vairāk nekā divu promiļu stiprā alkohola reibumā, kurš nevairījies iedzert arī likumsargu klātbūtnē, vēsta raidījums "Degpunktā".

Policijas ekipāžas, kuras brauca uz Krustpils ielu, tika brīdinātas par kādu aizdomīgu motociklistu ar neuzvilktu ķiveri, kurš ap plkst. 21 nedroši braucis tumsā bez ieslēgtām gaismām. Tobrīd viņam tuvumā jau blakus bija piestājis transportlīdzeklis ar ieslēgtām avārijas ugunīm.

Kārtībsargiem uzsākot sarunu, vīrieša izelpā bija jūtama alkohola dvinga. Viņš nenoliedzis, ka dzēris šņabi. Tāpat nevairījies lietot grādīgo dziru arī kārtības sargu klātbūtnē, kuri likuši viņam nokāpt no spēkrata, atstutēt to blakus un pārstāt lietot alkoholu.

Lai arī inspektori centušies ar aizturēto visu sarunāt "pa labam", acīmredzamā reibuma dēļ jaunajam vīrietim bija ļoti grūti saprast policistu aicinājumus, kā arī viņš tikai ar mokām spēja noturēties kājās.

Šādas uzvedības dēļ kārtības sargi nolēmuši pārkāpēju iesēdināt operatīvā transportlīdzekļa aizturēto nodalījumā, kur viņš sagaidīja ceļu policistus.

Kolēģu pasniegtais alkometrs vēlāk atklājis, ka aso izjūtu cienītājs savu motorizēto braucamrīku bija pilotējis 2,7 promiļu reibumā. Uz šāda veikuma fona braukšana bez ķiveres, bez gaismām un bez reģistrācijas numura ir vien tāds tīrais sīkums, taču arī par to pienāksies sods.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu